Matkurs og vinkurs

Winemakers dinner 08. februar i Oslo

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Opplev en autentisk spansk aften på Delicatessen

Delicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
11 Desember 2023 - 08:00

Den 8. februar kan du bli med på spansk aften på en av Norges beste tapasrestauranter, Delicatessen. Nyt en seksretters meny og smak viner som blir hentet inn eksklusivt for dette arrangementet fra Delicatessen sin helt egen vingård, Dominio de Adrada, som ligger i hjertet av i hjertet av Ribera del Duero. I tillegg blir det et glass med Delicatessen sin cava ved ankomst, og et deilig glass dessertvin på tampen av måltidet.

Et av de absolutte høydepunktene for kvelden vil være å smake av en av Ribera del Dueros mest kjente retter, Lechazo – altså dielam, tilberedt i store steinovner. For å sikre et autentisk måltid, henter Delicatessen inn to dyktige kokker fra restauranten El Cipres i Aranda del Duero, som er nabobyen til vingården. Har du ennå ikke hatt gleden av å smake denne spanske delikatessen, er dette en unik mulighet du absolutt bør benytte deg av.

Smak Lechazo tilberedt i store steinovner. Foto: Rodrigo Beldas

Historien bak Delicatessen begynte i 1999 med Rodrigo Beldas drøm om å bringe det spanske kjøkkenet til norsk jord. Med dedikasjon og lidenskap åpnet han Delicatessen, og i dag, etter å ha etablert suksessfulle restauranter over hele Norge, har han nå realisert en ny drøm - en boutique-vingård i Spania. Rodrigo har samlet et dyktig team med den erfarne vinmakeren José B. Jiménez-Landi i front. José velger nøye ut områder, landskap, og druer dyrket av lokale vinbønder i landsbyer rundt Ribera del Duero-regionen i Burgos. Av dette produserer han elegante og friske viner som er tro mot deres terroir. José vil selv være til stede under arrangementet for å dele innsikt om vingårdens filosofi og gi gjestene en dypere forståelse av vinene de vil nyte. Dette er en unik sjanse til å få en personlig innsikt i vinproduksjonen – og smake på viner som ikke får tak i andre steder.

José B. Jiménez-Landi tar turen til Delicatessen Aker brygge Foto: Dominio de Adrada

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til å smake på deilig autentisk spansk mat og vin. Inviter med deg venner og familie, og bli med på en minnerik aften på Delicatessen Aker brygge. Eller hvorfor ikke gi bort en billett i julegave til noen du har lyst til å oppleve kvelden sammen med? Antall billetter er begrenset, så sikre deg din plass i dag!

OBSHvis du har allergier er du nødt til å melde i fra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde i fra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange
Ukens kake
Banan- og pekankake

Med denne oppskriften bruker du opp overmodne bananer samtidig som det blir kake til mange

Langpanner er perfekt om det er mange som skal smake, og her får du en vri som dessuten er veldig holdbar.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her