Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 11. desember

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking
Foto: (Istock - fstop123)

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking

Før julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
06 Desember 2023 - 09:47

Bodegas Baigorri er kjent for sin nyskapende tilnærming til vinproduksjon, hvor den nyeste teknologien møter tradisjonelle metoder og terroir. Druene dyrkes på gamle vinstokker, håndplukkes og behandles delikat. Det mest unike er kanskje måten de tar vare på druenes integritet: Tyngdekraft brukes til all bevegelse av druer og vin i deres symbolske bygning, designet av arkitekten Iñaki Aspiazu. Bygningen representerer perfekt balanse mellom moderne arkitektur og respekt for naturen.

Den vakre bygningen bygget av Iñaki Aspiazu Foto: Bodegas Baigorri

Henriette har en imponerende kulinarisk bakgrunn og utdannelser innen både vin og mat. I 1995 ble Henriette kåret til Nordisk mester som vinkelner og hun imponerer den dag i dag med sin utrolige kunnskap om vin og mat. Hennes karriere inkluderer å ha vært restaurantsjef på Bagatelle, den første  gourmetrestauranten i Norge som ble tildelt to Michelinstjerner. I hele 26 år har Henriette vært Head of Wine department i Engelstad vin & Brennvin, hvor hun har fortsatt å videreutvikle sin ekspertise og lidenskap for vin.

Bli med å utforske de fantastiske vinene fra Bodegas Baigorri og gjør deg klar for julens festligheter.

Blide og kunnskapsrike Henriette guider dere gjennom kvelden Foto:

 

Bigorri .png [52.74 KB]

Grupper over 5 personer, får én ekstra gratis plass!

Grupper over 10 personer, får 15% rabatt. Ta kontakt før dere bestiller for rabattkode: kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Påskens beste lammeoppskrifter
Guide
Påskelam oppskrifter

Påskens beste lammeoppskrifter

Her finner du oppskrifter på alt fra tradisjonell lammestek til noen mer uvanlige lammeretter. Selvsagt med drikkeforslag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her