7 spanske viner kombinert med nydelig mat fra Bon Lio
Foto: (Istock - Ryzhkov)
Winemakers Dinner i Oslo

7 spanske viner kombinert med nydelig mat fra Bon Lio

Den 5. november kan du bli med på en helt unik mat og vinopplevelse! Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Bon Lio disker opp med en 5-retters meny.
06 September 2024 - 12:38

Familia Zabala Martinez er kanskje ikke så kjent for mange? Men dette er familien som eier 6 berømte vinhus, blant annet Bodegas Campillo, Bodegas Portia og Bodegas Faustino. Spanske viner har en spesiell plass i nordmenns hjerter. Faustinos viner har vært en favoritt siden de først ble introdusert på det norske markedet tidlig på 1970-tallet. 

På Bon Lio er det alltid god stemning! Foto: Bon Lio

Og nå har du muligheten til å smake 7 av disse deilige vinene kombinert med mat fra en av Norges beste spanske restauranter, Bon Lio. Deres lidenskap for kreativitet på kjøkkenet og smakfull mat har også blitt anerkjent av Michelinguiden. Kjøkkensjef på Bon Lio, Cato Pedersen Wara, og hans team har funnet frem de beste råvarer og satt sammen en 5-retters meny som harmonerer perfekt til vinene fra Familia Zabala Martinez.

Bilde1 Manu.png [354.27 KB]
Vil du møte fantastiske, Maria? Foto: Bodegas Faustino

Export sjef for Bodegas Faustino, Maria Eugenia Sampedro tar turen til Oslo for å fortelle om vinene og historien til Familia Zabala Martinez. Maria er født og oppvokst i Rioja og har jobbet i vinindustrien hele sin karriere og de siste 7 årene hos Bodegas Faustino. Maria sin største lidenskap er vin og mat - så hun vil være den perfekte guiden denne kvelden!

Bon Lio.png [23.73 KB]
Endringer kan forekomme

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

Hold deg oppdatert på alle våre nye kurs og få nyttig informasjon ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

 

Forsiden akkurat nå
Har du ikke smakt ekte balsamico før, blir du overbevist etter å ha lest dette
+

Har du ikke smakt ekte balsamico før, blir du overbevist etter å ha lest dette

Det er området rundt den vakre middelalderbyen Modena i regionen Emilia Romagna at den ekte balsamicotradisjonen kommer fra. Hos Acetaia Giusti blandes kunnskap akkulmulert gjennom 17 generasjoner med nytenkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nå er lammeseongen i gang: Slik steker du en klassisk lammestek
Dagens rett

Nå er lammeseongen i gang: Slik steker du en klassisk lammestek

En klassisk lammestek blir trolig helgens smaksopplevelse. Overveldende godt uansett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv deg som mesterkokk i dag
Dagens rett
Bakt norsk kveite med agurksalat

Prøv deg som mesterkokk i dag

Denne lekre oppskriften er langt enklere enn den ser ut til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
+
Tester

Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå

Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tsjekkisk vin møter Prinsens magiske meny
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 23. oktober i Oslo

Tsjekkisk vin møter Prinsens magiske meny

Bli med på en eventyrlig kveld med 6 viner fra den spennende vinprodusenten, Krasna Hora, kombinert med 5 retter fra den nyåpnede og kritikerroste restauranten, Prinsen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med norsk eplesider i drinken smaker den både forfriskende og ekte
Ukens drink
Eplesidercocktail med bourbon

Med norsk eplesider i drinken smaker den både forfriskende og ekte

Sammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her