Håvard ble Årets Young Sommelier
Snart 30 år gamle Håvard Barsten fra Bølgen & Moi Tjuvholmen (th) løste oppgavene i Årets Young Sommelier aller best.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Snart 30 år gamle Håvard Barsten fra Bølgen & Moi Tjuvholmen (th) løste oppgavene i Årets Young Sommelier aller best.
Les hele sakenHelle Øder Valebrokk vant NM for amatørkokk under Matstreif.
Les hele sakenRingnes fikk full pott i Åerts Øl med sitt nyeste tilskudd i sin småbatchserie Polaris.
Les hele sakenHåvard Barsten, Inga Greve og Cherif Kanngo ligger i hardtrening foran finalen lørdag 12. september.
Les hele sakenHelle Øder Valebrokk og Randi Strand møtes til duell med hver sin torskerett under Matstreif på lørdag.
Les hele sakenBlant årets nylanseringer er det fem øl som peker seg ut, enten ved at de er innovative, har stort markedspotensial, smaker ekstra godt.
Les hele sakenKommende helg skal det konkurreres i matlaging, drikkekunnskap og ølbrygging.
Les hele sakenApéritif velger å avlyse årets NM i østersåpning grunnet usportslig spill av bransjeaktører.
Les hele sakenEva Gullaksen kombinerer torsken med salte, søte og syrlige elementer og håper på finaleplass i NM for amatørkokker den 12. september under Matstreif.
Les hele sakenRune Gjertsen har brukt et gammelt kinesisk knep for sitt bidrag til NM for amatørkokk.
Les hele sakenRoger Andersen bruker denne inspirasjonen når han satser på NM for amatørkokkker.
Les hele sakenBente Pihlstrøm velger appelsin som «krydder» til torsken. Kommer hun videre til finalen i NM for amatørkokk?
Les hele sakenBak oppskriften står Wenche Gerhardsen og mannen Vegar. Kanskje får han være med i finalen i NM for amatørkokk?
Les hele sakenJuryen har smakt seg fram til 25 øl som skal slåss om den gjeve tittelen Årets Øl 2015.
Les hele sakenMeld deg på semifinalen i Young Sommelier og som premie får du en spennende og lærerik omvisning på Arcus' anlegg på Gjelleråsen.
Les hele sakenKan ravioli med tørrfisk og Gulløyepotet sikre Niclas Lundmark deltakelse i NM for amatørkokk?
Les hele sakenJoran Tveterås vant NM for amatørkokk i 2007 og prøver seg på ny med denne torskeoppskriften.
Les hele sakenDet er temaet i Young Sommelier 2015. Alle under 30 år kan teste sine kunnskaper den 7. september. Meld deg på til semifinalen.
Les hele sakenRuth Helen Eriksen fra Sandnes kombinerer elementer fra hav og land – surf’n turf - i sitt bidrag til NM for amatørkokk.
Les hele sakenHelle Øder Valebrokk er med denne retten først ut i serien av kandidater til finalen i NM for amatørkokk 12. september.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken