Som deltaker i semifinalen i Young Sommelier får du en gullkantet premie uansett om du går videre til finalen.
Arcus Opplevelser inviterer til en destilleritur med besøk på Arcus-anlegget på Gjelleråsen. Det inkluderer omvisning på fatlageret, smaking av akevitt og norsk mat sammen med Ivan Abrahamsen. Det blir busstransport fra Oslo Bussterminal til Gjelleråsen.
I tillegg byr Tysk Vin Norge på en ekstrapremie til den som leverer den beste beskrivelsen av sin største opplevelse med tysk riesling. Det betyr en innholdsrik tur til et av Tysklands vinområder.
Hvem kan delta:
Alle under 30 år som jobber på et serveringssted eller i et importfirma kan melde seg på semifinalen.
Meld deg på som deltaker til caroline.tangen@aperitif.no eller 97780616.
Slik foregår konkurransen:
Først gjennomføres det en semifinale, og de tre beste går videre til finalen.
- Semifinalen avholdes på Kafe Løve den 7. september kl. 12-14 og består av en kort teoriprøve og en blindsmaking.
- De tre beste som kommer videre til finalen under Matstreif på Rådhusplassen den 12. september skal presentere sin norske favorittdrikke og skal foreslå drikke til en norskkomponert 3-retters middag.
Det er eksklusive Raymond Weil-klokker til alle i finalen. I tillegg får vinneren en tur for to til vakre Flåmsdalen og Ægir bryggeri. Hovedpremien ved Ægir bryggeri inkluderer: 2 netter ved Flåmsbrygga Hotell–Bryggerihotellet, omvisning på Ægir Bryggeri og Ægir Brenneri, øl- og akevittsmaking i Ægir BryggeriPub, 2 middager i Ægir BryggeriPub, fjordsafari på Nærøyfjorden, Flåmsbana tur/retur. Nortime stiller med klokker til alle tre finalister.
- Visjonen for konkurransen er at alle som jobber i serveringsbransjen skal øke sin kunnskap for norske drikkevarer.