Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenDet er Valentines Day og fredag. Hvis du står litt på, rekker du å lage denne treretteren til i kveld.
Les hele sakenKamskjell... bare ordet får tennene til å løpe i vann. Et uvanlig flott skalldyr som egner seg til mange retter eller til å serveres helt for seg selv. Ingefær og soya er gode smaksettere til kamskjell.
Les hele sakenKamskjell er en var råvare som skal behandles med den største forsiktighet, så stekingen må overvåkes nøye. Derfor er en wok faktisk ideell. Svært høy varme tilsier veldig kort steketid.
Les hele sakenTykke gode norske kamskjell trenger ikke så mye tilbehør, bortsett fra farge. Derfor får de full uttelling med de syltede rødbetene. Og du gjør en innsats for å bruke opp fjorårets avling.
Les hele sakenDet blir nesten som en forsmak på julaften.
Les hele sakenKamskjell skal bare såvidt berøre grillflaten, derfor er delikatessen den perfekte forrett. Men en mettende sådan i denne komposisjonen .
Les hele sakenStore ferske kamskjell er fantastisk å grille eller steke. Du behøver svært lite tilbehør for at det skal smake himmelsk, men det gjør det med denne enkle jordskokkpureen.
Les hele sakenHvis tilgangen på ferske kamskjell er dårlig der du er, lager du denne fristende og lettlagde vårlige retten med dem du finner i fryseren.
Les hele sakenKamskjell er nummer én blant skalldyr, både på grunn av smaken, men også på grunn anvendeligheten. Prøv denne enkle, men gode oppskriften.
Les hele sakenDenne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Les hele sakenPrøv denne lettlagete, men du verden så smaksrike oppskriften med kamskjell.
Les hele sakenFyr opp grillen og gjør deg klar for en skikkelig vårfest, for i dag griller vi verdens beste sjømat.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken