Har du rester av hval, blir de til en saftig wrap
Hvalkjøtt er både lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Og en perfekt ingrediens i en lettlaget rett som dette. Hvor du med stort hell kan bruke rester.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvalkjøtt er både lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Og en perfekt ingrediens i en lettlaget rett som dette. Hvor du med stort hell kan bruke rester.
Les hele sakenFordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenHvalkjøtt utkonkurrerer alt av rødt kjøtt i sesongen, og så slipper du å tenke på de 500 grammene som er ukekvota.
Les hele sakenSiden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.
Les hele sakenHvalkjøtt har spennende smak som ikke må ødelegges med for mye varmebehandling. Woking er derfor perfekt.
Les hele sakenDet mørest tenkelige kjøttet med mer smak av villmark enn av hav, ja, det er årets hvalkjøtt.
Les hele sakenHavets vilt er i sesong og perfekt timet til en annen høysesong, nemlig grillingen. I denne oppskriften grilles også tilbehøret.
Les hele sakenÅrets hvalkjøtt er på plass i fiskedisken og det utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt.
Les hele sakenNå er hvalkjøttet på plass i butikkene. En delikatesse du må passe på å nyte mens den er i sesong. Som med denne oppskriften.
Les hele sakenI dag serverer vi havets vilt på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
Les hele sakenHva med noe godt fra havet som ikke er fisk? Hvalkjøtt har spennende smak, og denne kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
Les hele sakenHvalkjøtt er havets vilt, det er lett å lage, raskt, sunt og kjempegodt. Her får du servert en oppskrift der du inviteres til å oppdage dette kjøttets fortreffelige evner.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken