Nå starter sesongen for å lage og spise (kanel)boller ute
Kanelboller er nok den bollesorten som nytes hyppigst i dag. Aller best smaker de nystekte utendørs på pinne.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kanelboller er nok den bollesorten som nytes hyppigst i dag. Aller best smaker de nystekte utendørs på pinne.
Les hele sakenDu har kanskje lurt på hvorfor vi spiser boller med krem til fastelavn og ikke ellers i året. Her får du forklaringen og oppskriftene.
Les hele sakenFranskmenn lager bedre boller enn oss. Men så har de mye godt i deigen – som i denne oppskriften.
Les hele sakenRabarbraen i hagen er ikke klar ennå, men i butikken og kanskje også i fryseren finnes det noe du kan bruke i denne oppskriften.
Les hele sakenRosafargen er så naturlig som den kan bli. Rødbeter kan nemlig brukes til mer enn sylting.
Les hele sakenPasta er et godt valg når middagen skal gå i en fei, og denne oppskriften har en litt krydret overraskelse.
Les hele sakenBarn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften lever nemlig opp til uttrykket som varmt hvetebrød. Den tilfredsstiller også suget etter eplekake som her får ny mening.
Les hele sakenBrioche er ekstra gode og luftige boller. Med smak av kakao blir de enda bedre. Perfekt til iskald melk eller iskaffe i sommervarmen.
Les hele sakenHjemmebakte boller smaker himmelsk også om sommeren, med denne vrien tilfredsstilles dessuten godterihungeren en gang for alle.
Les hele sakenDet bor en baker i alle, og her får du oppskriftene du trenger for å lykkes. Det er enklere enn du tror.
Les hele sakenNystekte og fylt med tykk god vaniljekrem blir de ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de fra butikken.
Les hele sakenHar du lurt på hvorfor proffbakerne foretrekker damp når de baker? Svaret finner du her.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenDet er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenAkevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele saken