Guide
Den fantastiske blomkålen

Foto: (zi3000)
Stekt blomkål med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan

Fremgangsmåte
- Skjær blomkålen i skiver. Fordel i en ildfast form.
- Dryss over hvitløkskivene og persillen. Drypp over olivenoljen og sitronsaften. Ha nykvernet salt og pepper over til slutt.
- Stek i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter.
- Før servering drysses finrevet sitronskall og parmesan på toppen.
Tips:
Denne retten smaker fortreffelig med brød til eller som tilbehør til fisk, kjøtt, gjerne spekemat eller røykt fisk.
Mange deilige oppskrifter med blomkål
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå