Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Oktober 2006 - 01:00

    Salatspyd med stekt Norsk Kongekrabbe

    I dag unner vi oss en delikatesse fra nord - kongekrabbe med herlig tilbehør.
    07. oktober 2006
  • 02 Oktober 2006 - 01:00

    Kylling carbonara

    En ny vri på en klassisk italiensk pastarett er dagens anbefaling. TIl den smakfulle retten er det italiensk vin vi kan friste med.
    02. oktober 2006
  • 29 September 2006 - 01:00

    Appelsinbiff

    En herlig frisk og lett avslutning på en lang arbeidsuke er hva vi kan anbefale i dag med en flott spansk vin i glasset.
    29. september 2006
  • 28 September 2006 - 07:58

    Smakskrigeren

    Norsk ystetradisjon er reddet takket være en uredd fransk kvinne.
    28. september 2006
  • 28 September 2006 - 01:00

    Fårikål fra Oppland

    Det er fårikålens festdag i dag, og det er selvsagt hva vi serverer denne dagen sammen med et skummende glass øl.
    28. september 2006
  • 24 September 2006 - 01:00

    Irish stew

    Søndagens festmåltid er verdensberømt og med vårt herlige lammekjøtt blir den bare enda bedre. Mørkt øl er en selvfølge i glasset.
    24. september 2006
  • 21 September 2006 - 01:00

    Kyllinglår med urter

    Saftig og velsmakende kylling med spennende krydder står på menyen i dag. En rimelig, men utmerket Chianti er hva vi kan anbefale deg å ha i glasset.
    21. september 2006
  • 08 September 2006 - 01:01

    Spekepizza

    På en spekepizza kan du gjerne benytte parmaskinke i stedet for norsk skinke. Da smaker det ekstra godt, men dessverre ikke direkte rimelig.
    08. september 2006
  • 07 September 2006 - 01:00

    Gratinerte lammeskiver

    Det blir lam som dagens middagsforslag. Lett å lage i stand, og dette er såpass kraftig - men smakfull - mat, at vi gir deg forslag til et godt øl også.
    07. september 2006
  • 02 September 2006 - 01:00

    Helstekt kylling med urtesaus

    Lørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak. Med en flott italiensk vin i glasset er helgekosen sikret.
    02. september 2006
  • 24 August 2006 - 01:00

    Jamies yndlingssalat

    En herlig gourmetsalat signert Jamie Oliver fulgt av en tilsvarende hvitvin er hva vi kan friste med i dag.
    24. august 2006
  • 20 August 2006 - 01:00

    Østers naturell

    Østers i naturell tilstand er rått og lekkert. Selvsagt er det mange som ikke kan fordra denne råvaren, og som ei heller ikke under noen omstendigheter ønsker å tilnærme seg den. For alle oss andre er det bare å slurpe i vei - med eller uten champagne.
    20. august 2006
  • 17 August 2006 - 01:00

    Festbiff med Hasselbackpoteter

    Dagens rett kan selvsagt nytes uansett anledning. Finn frem grillen, fyr den opp og trekk opp den rimelige italienske rødvinen mens du venter på at grillen blir klar.
    17. august 2006
  • 09 August 2006 - 01:00

    Kyllingburger

    I dag skal en deilig burger på bordet. Kylling-kjøttdeig er en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt. 100 prosent rent hvitt kjøtt er sunt for kroppen.
    09. august 2006
  • 06 August 2006 - 01:00

    Kyllingbryst med appelsin og basilikum

    En deilig og tilnærmet mager kyllingrett blir det dersom du tilbereder søndagsmiddagen etter vårt forslag. I tillegg passer det særdeles godt med en tysk hvitvin til kyllingen.
    06. august 2006
  • 05 August 2006 - 01:00

    Ovnsbakt pepperkveite

    Kveite står på planen for denne ukens lørdagsmiddag. Intet mindre enn et luksusmåltid er hva denne lekre fisken kan sørge for. Med god hjelp av de lekre vinene vi anbefaler.
    05. august 2006
  • 23 Juli 2006 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er sommerhygge uten sidestykke, spesielt når biffen er av ytrefilet. Du vil nok også finne at både tilbehør og drikke matcher meget godt.
    23. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 11:19

    Verdens beste restauranter kåret

    Etter å ha vært borte fra topplassering noen år er El Bulli i Nord-Spania atter en gang kåret til verdens beste restaurant.
    04. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 01:00

    Gratinerte o-skjell

    Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
    04. juli 2006
  • 27 Juni 2006 - 01:00

    Grillspyd med laks

    Frem med grillen, for her skal det godsaker på grillrista. Laks egner seg storartet som grillmat. Smakfullt og svært anvendelig, ikke minst servert sammen med den italienske hvitvinen.
    27. juni 2006
  • 26 Juni 2006 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du med god samvittighet nyte! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. juni 2006
  • 24 Juni 2006 - 01:00

    Sild og nypoteter

    Sild er en favoritt hos våre gode naboer i øst, og med årets ferske nypoteter blir det en uslåelig kombinasjon til kveldens åttendedelsfinale når Sverige møter Tyskland.
    24. juni 2006
  • 23 Juni 2006 - 01:00

    Skinkebiff med provencegrønnsaker

    Verdensmestrene fra 1998 kan risikere å ryke ut av VM etter kveldens spennende oppgjør. La kampen få fransk følge på tallerken og i glasset.
    23. juni 2006
  • 17 Juni 2006 - 01:00

    Insalata amalfitana - amalfisalat

    Lettlagd italiensk sommermat fra Jamie Oliver, selvsagt med tilhørende herlig drikkeforslag.
    17. juni 2006
  • 15 Juni 2006 - 01:00

    Kylling med spennende sauser

    En herlig kyllingrett er hva vi frister med i dag og til det kan vi anbefale et utmerket svensk øl, eller et tysk alternativ.
    15. juni 2006