Jo bedre ost du fyller med, jo mer smak blir det på retten. Men har du assorterte osterester i kjøleskapet, er det her du skal bruke dem.
Dagens rett
Foto: (ALLEKO)
Lag denne deilige retten med fylt kyllingbryst, basilikum og appelsinsjy
Kyllingbryst eller -filet er manges go-to når maten skal raskt på bordet. Denne kombinasjonen er ekstra vellykket.
08 Januar 2025 - 00:00
Kyllingbryst med appelsin og basilikum
Fremgangsmåte
- Bland sammen basilikum, hvitløk og ost.
- Lag en lomme under skinnet på kyllingbrystene og fyll med osteblandingen.
- Legg kyllingbrystene over i en smurt ildfast form og pensle over olje-honning-blandingen.
- Legg småtomater rundt.
- Hell over appelsinsaft.
- Sett formen midt i ovnen ved 180 °C og stek i 15 minutter.
- Fyll evt på med litt vann om væsken er fordampet.
- Skru opp temperaturen og stek noen minutter til or å få litt ekstra farge på kyllingen.
- Server med et dryss av finhakket basilikum, ris eller poteter, bakt småtomat og stekesjyen
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå