Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 26 August 2008 - 01:00

    Laks surprise

    Herlig saftig laks med en myk og delikat kjerne, alt servert med en fabelaktig spansk hvitvin.
    26. august 2008
  • 24 August 2008 - 01:00

    Innbakt kremet kyllingsuppe

    Gjør stas på søndagsmiddagen og lag en lekker kyllingsuppe litt utenom den vanlige.
    24. august 2008
  • 23 August 2008 - 01:00

    Chorizobakt breiflabb

    Disk opp med en skikkelig delikatesse og server denne hotte breiflabbretten.
    23. august 2008
  • 21 August 2008 - 01:00

    Gullgravergrateng

    Her får du oppskriften på en skikkelig vinner av en rett for så vel små som store.
    21. august 2008
  • 20 August 2008 - 09:00

    Vant med Søren så godt

    Vinnerne i Jakten på smaken av Norge i Aust-Agder er kåret.
    20. august 2008
  • 20 August 2008 - 01:00

    Pitabrød med kylling og tzatziki

    Denne lettlagde middagsretten passer godt på travle hverdager. Den er dessuten flott å ha i matpakken.
    20. august 2008
  • 18 August 2008 - 17:00

    OL-kokk fra Hamarøy

    Trond Skogvoll fra Hamarøy er de norske OL-utøvernes kokk i Beijing.
    18. august 2008
  • 17 August 2008 - 01:00

    Leirgrytebakte kyllinglår

    Finn frem leirgryta og la søndagsmiddagen lage seg selv.
    17. august 2008
  • 16 August 2008 - 01:00

    Krabbesymfoni

    Ta for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.
    16. august 2008
  • 15 August 2008 - 01:00

    Kyllingwok med cashewnøtter

    En smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
    15. august 2008
  • 14 August 2008 - 17:00

    Årets matformidler kåret

    Matmagasinet NORD er kåret til Årets Matformidler.
    14. august 2008
  • 14 August 2008 - 13:00

    Osa kåret mat i verdensklasse

    Mesterkokk Harald Osa kåret mat i verdensklasse under Trøndersk Matfestival.
    14. august 2008
  • 14 August 2008 - 01:00

    Bakt potet med skagensalat

    At noe så enkelt kan smake så godt. Prøv denne oppskriften til middag i dag.
    14. august 2008
  • 13 August 2008 - 01:00

    Svinefilet teriyaki

    For ukens hverdager er det deilig med smaksrike og lettlagde middager. I dag serverer vi en sunn rett med asiatisk vri.
    13. august 2008
  • 11 August 2008 - 14:00

    Får fart på fersk fisk

    Mattilsynet har gitt grønt lys. Dermed er det klart for produksjon på fiskemottaket på Helgelandsmoen.
    11. august 2008
  • 10 August 2008 - 01:00

    Kylling med spennende sauser

    Mariner det hvite kjøttet og server sammen med en rekke herlige dipsauser - det tegner for en meget hyggelig avslutning på uken.
    10. august 2008
  • 09 August 2008 - 01:00

    Grillet gravlaks med potetsalat

    Fyr opp grillen og lag et fiskemåltid utenom det vanlige denne helgen!
    09. august 2008
  • 04 August 2008 - 01:00

    Spekeskinke med vannmelon

    Rød, saftig, søt og forfriskende - sammen med spekeskinke er vannmelon en uslåelig kombinasjon.
    04. august 2008
  • 03 August 2008 - 01:00

    Innbakt lammefilet

    Dette er en skikkelig festrett som ikke bare ser fantastisk ut, men som heller ikke er vanskelig å lage.
    03. august 2008
  • 02 August 2008 - 01:00

    Grillet chilimarinert steinbit

    Hot og herlig - steinbiten tåler ganske mye når det gjelder marinader og behandling, prøv bare selv.
    02. august 2008
  • 30 Juli 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    Herlig frisk salat servert med en knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er et festmåltid midt i uken.
    30. juli 2008
  • 28 Juli 2008 - 10:01

    Hver dag en fest

    Sett sammen enkle retter og lag en sommerfest, om det er hjemme, på piknik, hytte eller camping. Her får du oppskriftene.
    28. juli 2008
  • 28 Juli 2008 - 01:00

    Omelett i burgerbrød

    I dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    28. juli 2008
  • 26 Juli 2008 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    26. juli 2008
  • 19 Juli 2008 - 01:00

    Ovnsbakt kveite med sherry og grønnsaker

    Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
    19. juli 2008