Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Mars 2003 - 11:16

    Mer godt fra slottet

    I august i fjor kunne vi glede deg med ekte slottsvin i boks. Nå har det samme slottet tappet enda bedre vin i denne for så mange kjære emballasjen. En rik boksevin som er svært anvendelig enten du nyter den til mat eller alene.
    14. mars 2003
  • 14 Mars 2003 - 10:55

    Danvik Vin AS

    14. mars 2003
  • 14 Mars 2003 - 10:54

    Bibendum AS

    14. mars 2003
  • 14 Mars 2003 - 01:00

    Druer beregnet for Delheims prestisjevin stjålet i Sør-Afrika

    Nær to tonn med cabernet sauvignon av superkvalitet er regelrett plukket ned over natten og stjålet fra den sør-afrikanske vinprodusenten Delheims vingård.
    14. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 12:21

    Arcus AS

    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 11:10

    Strøm AS

    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 10:31

    Caiano AS

    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 10:07

    Vinarius AS

    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 01:01

    Kaffens kompliserte verden

    Den som skal gjøre innkjøp for et seriøst kvalitetsorientert kaffebrenneri støter på langt større problemer enn hva en vinimportør som skal lage sin vinportefølje gjør. Å treffe blinken kan nemlig sammenlignes med å sitte på en karusell i fart og samtidig
    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 01:00

    Absolut lanserer ny smaksvariant

    Den svenske vodkaprodusenten Absolut lanserer i disse dager sin femte smaksvariant, Absolut Vanilia. Fra tidligere kjenner vi Absolut Citron, Absolut Mandrin, Absolut Kurant og Absolut Peppar.
    13. mars 2003
  • 13 Mars 2003 - 01:00

    Koteletter i form

    Saftige koteletter står på menyen når det nå nærmer seg ukeslutt. Masse deilige grønnsaker balanserer retten og gjør måltidet både velsmakende og sunt. Spander på deg den rimelige og gode røde vinnyheten fra listene nå i mars. Du finner den i de fleste av
    13. mars 2003
  • 12 Mars 2003 - 14:30

    Leverandører til drikkemarkedet

    I oversikten nedenfor finner du de mest sentrale leverandørene til det norske drikkemarkedet, så vel importører av vin og brennevin som bryggerier og leverandører av mineralvann. For hver leverandør finner du ved å klikke på firmanavnet, sentrale opplysni
    12. mars 2003
  • 12 Mars 2003 - 02:40

    Til tørrfiskens ære

    Køen i serveringsteltet på torget i Sandrigo er lang. Bak respatexbord svetter landsbyens frivillige over svære gryter og stabler av plasttallerkener. Norditalienernes begeistrede prat blander seg med utrop fra en delegasjon tørrfiskelskere fra Røst; det
    12. mars 2003
  • 12 Mars 2003 - 01:00

    Stor leverandøroversikt til drikkemarkedet

    I oversikten finner du de mest sentrale leverandørene til det norske drikkemarkedet, så vel importører av vin og brennevin som bryggerier og leverandører av mineralvann. For hver leverandør finner du ved å klikke på firmanavnet, sentrale opplysninger som
    12. mars 2003
  • 12 Mars 2003 - 01:00

    Château Margaux er solgt!

    Corinne Mentzelopoulos har som ventet sikret seg de siste 75 prosent av Château Margaux og familien eier dermed igjen dette fasjonable slottet fullt ut.
    12. mars 2003
  • 12 Mars 2003 - 01:00

    Parker avventer kritikken av Bordeaux 2002

    Robert Parker vurderer å utsette publiseringen av smaksresultatene for den seneste årgangen. Planen er å vente til prisene er fastsatt fra produsentenes side. Imidlertid ønsker han å smake på vinene før han endelig bestemmer seg.
    12. mars 2003
  • 11 Mars 2003 - 10:56

    Matstjerner på din egen lomme-pc

    Nå kan du med trygghet legge igjen turistguiden hjemme når du skal ut og reise. Stadig mer informasjon finner nemlig sin vei til lomme-pc. Et eksempel er Michelin-guiden som kan lastes ned og installeres på lomme-pc-er, eksempelvis Palm og iPAQ.
    11. mars 2003
  • 11 Mars 2003 - 07:50

    Tre nye vinkurs i mars/april - meld deg på

    Apéritif vil avholde omlag 20 arrangementer frem mot sommeren. Noen kurs er allerede avholdt og nye smakinger står for tur. Tre av disse gjenstår for mars/april måned, og her gir vi deg litt forhåndsinformasjon og muligheter for å melde deg på.
    11. mars 2003
  • 11 Mars 2003 - 01:01

    Tørr, tørrere, tørrest

    Dry martini er en av verdens mest populæreste drinker. Samtidig som den kanskje er den det er skapt flest historier rundt, sanne eller usanne. Mange av dem dreier seg om hvordan lage den tørrest mulig.
    11. mars 2003
  • 11 Mars 2003 - 01:00

    Bli en vinkelnervenn

    Den Norske Vinkelnerforening tilbyr vennemedlemskap til bedrifter og privatpersoner som ønsker å bidra til at det vinfaglige miljøet i Norge styrkes. Særlig for å sørge for rekruttering til konkurranser som er en viktig måte å demonstrere det vinfaglige n
    11. mars 2003
  • 11 Mars 2003 - 01:00

    Gresk kylling med oliven og fetaost

    Kylling er vel noe de fleste av oss synes alltid er godt - og ikke minst mat av den lette sorten, også rent kalorimessig. Her får du en deilig oppskrift basert på kyllingfileter eller -lår. Som drikkefølge velger vi en rimelig syd-fransk rødvin.
    11. mars 2003
  • 10 Mars 2003 - 13:00

    Cabernet er konge i Victoria

    Brown Brothers har vært en aktør i australsk vinbusiness så lenge at de kan by på en historisk reise med cabernet sauvignon som guide. Og der i gården er ingen i tvil, cabernet er konge.
    10. mars 2003
  • 10 Mars 2003 - 01:00

    Charles Tjessem er Årets kjøkkensjef 2002

    Charles Tjessem er kåret til Årets Kjøkkensjef 2002 på grunn av sin innsats for kokkefaget både nasjonalt og internasjonalt. Det skjedde under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforening rett før helgen i Trondheim. Tjessem har en klar matfilosofi,
    10. mars 2003
  • 10 Mars 2003 - 01:00

    Nedgang i årets australske vinhøst

    Unormalt mye regn over de australske vinmarker i februar måned har redusert håpet om en meget lovende årgang.
    10. mars 2003
  • 09 Mars 2003 - 21:45

    Sett av den 17. mars til norske skalldyr

    En provokasjon vil mange si, men kveldens foredragsholder forsker Stein Mortensen fra Havforskningsinstituttet har svært godt belegg for denne påstanden. En lærerik kveld hvor du vil bli lettet for noen myter om norsk sjømat samtidig som du får nyttig kun
    09. mars 2003