Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 04 Mai 2009 - 01:00

    Quiche med pølse og cheddar

    Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift er en skikkelig deilig variant.
    04. Mai 2009
  • 02 Mai 2009 - 01:00

    Sjømat på grillen

    I dag tar vi maten med oss ut og lager et skikkelig festmåltid på grillen - med det beste fra havet.
    02. Mai 2009
  • 29 April 2009 - 13:00

    Sorterer ikke kjøttet

    Reindriftsnæringen sorterer ikke ut det beste kjøttet når de selger reinkjøtt ut i markedet.
    29. april 2009
  • 28 April 2009 - 01:00

    Laks- og kveiteruller

    Sushi er en fantastisk måte å tilberede havets delikatesser på, og det er heller ikke vanskelig å lage det hjemme selv. Prøv bare denne oppskriften.
    28. april 2009
  • 27 April 2009 - 01:00

    Kjøttboller til tapas

    De deiligste kjøttboller er perfekt til tapasfesten, men er også nydelige som en enkel middag i begynnelsen av uken.
    27. april 2009
  • 26 April 2009 - 01:00

    Lammecassoulet med bønner

    Vi trår til med en skikkelig tradisjonell fransk gryterett denne søndagen.
    26. april 2009
  • 25 April 2009 - 01:00

    Grillet gravlaks med potetsalat

    Hvis du aldri har grillet gravlaks er det på tide å prøve. Vær beredt på en kulinarisk a-ha opplevelse.
    25. april 2009
  • 23 April 2009 - 01:00

    Slik lager du enkelt en pølseform med purre

    I dag er det en enkel rett som store som små elsker vi kan friste med.
    23. april 2009
  • 20 April 2009 - 01:00

    Urtefylte kyllingbryst med paprikasaus

    Fristende saftige kyllingbryst med et herlig fyll gjør starten på uken perfekt.
    20. april 2009
  • 19 April 2009 - 01:00

    Fylt okserullade

    Slapp av og nyt dagen - denne oppskriften setter et verdig punktum på en herlig uke.
    19. april 2009
  • 17 April 2009 - 01:00

    Løvskiver med mozarella

    En smaksrik og mettende fredagsrett skal hjelpe deg på vei inn i helgen.
    17. april 2009
  • 16 April 2009 - 01:00

    I dag er det etiopiske smaker på middagsbordet

    Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia, i anledning at fredsprisen i dag deles ut til landets statsminister Abiy Ahmed. Hvis du tyr til ferdige lefser er dette en rett som lar seg gjennomføre på en tirsdag i desember.
    16. april 2009
  • 15 April 2009 - 01:00

    Skjell med chili og lime

    Frisk, sterk og med en deilig smak av hav - dette er virkelig en flott oppskrift.
    15. april 2009
  • 14 April 2009 - 09:15

    Kyllinglår med urter

    Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.
    14. april 2009
  • 13 April 2009 - 01:00

    Pasta med røkt skinke

    I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.
    13. april 2009
  • 12 April 2009 - 01:00

    Laksescalope med appelsinkokt fennikel

    De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.
    12. april 2009
  • 11 April 2009 - 01:00

    Honningsmurt skankstek av lam

    En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske.
    11. april 2009
  • 10 April 2009 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    10. april 2009
  • 09 April 2009 - 01:00

    Ovnsbakt kylling med makaroni

    I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften.
    09. april 2009
  • 08 April 2009 - 01:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    08. april 2009
  • 07 April 2009 - 01:00

    Hjemmelagde seikarbonader med grønnsaker

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.
    07. april 2009
  • 06 April 2009 - 01:00

    Påskefrikassé

    Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?
    06. april 2009
  • 02 April 2009 - 15:00

    Ny frysemetode

    En japansk fryseteknikk kan være fremtiden for norske restaurantkjøkken.
    02. april 2009
  • 02 April 2009 - 09:55

    Apéritifs store påskemeny 2009

    Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
    02. april 2009
  • 02 April 2009 - 01:00

    Lammeskavpanne

    Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.
    02. april 2009