Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 September 2007 - 10:32

    Elegante og tradisjonsrike lammeretter

    Lam er festmat - se bare de deilige oppskriftene vi kan friste med her.
    25. september 2007
  • 25 September 2007 - 10:00

    Svensk eventyr

    Christian Ringnes og Petter Sundt har tjent til sammen fem milliarder svenske kroner på hotelleventyrene sine i Sverige.
    25. september 2007
  • 25 September 2007 - 02:00

    Skjell med chili og lime

    Frisk, sterk og med en deilig smak av hav - dette er virkelig en flott dagens rett!
    25. september 2007
  • 25 September 2007 - 01:59

    Radisson SAS best igjen

    Radisson SAS Hotels & Resorts rangeres som Beste Hotellkjede i Norden for fjerde år på rad. Dette i følge undersøkelsen BDRC Nordic Hotel Business Guest Service 2007.
    25. september 2007
  • 25 September 2007 - 01:57

    Suksess på Ekeberg

    Budsjettet sprakk da Christian Ringnes rehabiliterte Ekebergrestauranten. Men prosjektet er en økonomisk suksess.
    25. september 2007
  • 25 September 2007 - 01:14

    Oslo Properties "vant" Norgani

    Flere store aktører handlet poster i Norgani i forrige uke. Det førte til en rask slutt på hotellkampen.
    25. september 2007
  • 24 September 2007 - 19:10

    Frodig og raus ambassadør

    Emmas Drømmekjøkken i Tromsø har ofte vært ambassadør for fylkets matprodusenter med ambisjoner. Nå er det de nordnorske potetene og det fantastiske alpelammet fra Lyngen det rause kjøkkenet omfavner.
    24. september 2007
  • 24 September 2007 - 02:00

    Jarlsbergsalat med eple og fennikel

    En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch starter en ny smakfull uke.
    24. september 2007
  • 23 September 2007 - 02:00

    Lammelår fra Rana

    Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne søndagens herlige middag.
    23. september 2007
  • 21 September 2007 - 19:22

    Test av vodka

    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 16:10

    Video viser deg mulighetene

    Vi har laget en rekke små videoer for å vise deg alle mulighetene Apéritif byr på.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 16:00

    Lokal mat på Rica

    Nå blir det mer lokalprodusert mat på menyen på Rica Sunnfjord Hotel. Hotellet er ett av åtte hoteller i Norge som er med i et samarbeid med landbruket.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 14:00

    Landslaget fronter kampanje

    Even Ramsvik og resten av kokkelandslaget fronter informasjonskampanjen Naturlig bortskjemt mat, som handler om økologisk mat.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 13:00

    Apple Martini - en veldig populær drink

    Syrlig, lett grønn og med en forfriskende smak av eple - ikke rart denne martinien har blitt så populær!
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 12:30

    Sveriges første Master of Wine

    Ulf Sjödin har blitt Sverige første Master of Wine. Til daglig jobber han som markedssjef i V&S Wine.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 10:00

    Fulle hoteller i byene

    Det er fulle hoteller i de størst byene i landet. Det er spesielt yrkesovernattingene som øker.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 02:00

    Kyllingfilet med eple og bacon

    En kulinarisk opplevelse behøver ikke være vanskelig for at den skal være velsmakende - dagens rett er en rett for konger!
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 01:50

    Flere i kamp om Norgani

    Enda flere selskaper kaster seg inn i kampen om Norgani Hotels. Både ING og Credit Suisse har kjøpt store aksjeposter.
    21. september 2007
  • 21 September 2007 - 01:35

    Selges for 40 milliarder?

    Det har lenge vært kjent at den svenske staten vil selge Absolut vodka og Vin & Sprit. Nå skal en en avtale være nær forestående.
    21. september 2007
  • 20 September 2007 - 18:25

    Økologisk brødeventyr

    Det hele startet med at han ikke tålte gjær og bakte brød av mel, salt og vann. Siden har han åpnet tre bakerier, og nå drømmer den danske kokken og kolonialgründeren Per Brun om total brøddominans.
    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 16:00

    Solvold til topps

    Mathuset Solvolds yngste kokker gikk til topps i lærlingmesterskapet i Vestfold onsdag kveld.
    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 15:08

    Svinekoteletter i epleskrud

    Det skal ikke mange håndgrepene til for å løfte en høstblek svinekotelett til større smakshøyder. Med en godt tilpasset og litt kreativ saus, og ikke minst - en velvalgt vin i glasset er kvelden reddet.
    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 15:04

    Nafstad Fine Wines AS

    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 14:00

    Nygård Lande ble Arktisk kokk 2007

    Heidi Nygård Lande (20) fra Sømna vant ble Arktisk Kokk 2007.
    20. september 2007
  • 20 September 2007 - 12:30

    Satser på ung matglede

    Den nye restaurant- og matavdelingen på Greveskogen videregående skole i Tønsberg åpnet tirsdag.
    20. september 2007