Tar grep i Vollen

Sult-gruppen og Vollen Fjordkro tar grep etter kritikken i sommer.
Redaksjonen
24 Oktober 2007 - 09:00

Sult-gruppen kjøpte Vollen Fjordkro og ville med det henvende seg til folk i Asker og Bærum, i Oslo - samt til båtfolket. Det gikk ikke etter planen.
 
De fikk en mengde misfornøyde gjester. Som ikke fikk mat. Som fikk lunken vin og som fikk dårlig service.
 
Dårlig dag
Det hele toppet seg da Dagens Næringsliv besøkte stedet da personalet hadde en dårlig dag. I anmeldelsen var det langt mellom de positive ordene, for å si det mildt. I lokalavisens debattforum var det heller ikke mye glede å spore.
 
Sult-ledelsen gjorde det eneste riktige og la seg flate. Ingenting fungerte og noe måtte gjøres. Nå er det gjort.
 
Ny ledelse
Ny ledelse og Vollen-historie skal få gjestene tilbake til Vollen fjordkro etter all kjeften.
 
- Jeg var ikke fornøyd selv, og vi fikk mye kjeft. Men det var nok fortjent, jeg innser det, sier markedssjef Bernt Bucher-Johannessen til Budstikka.
 
- Nå vil vi reise kjerringa, legger han til.
 
Mat med utsikt
Det nye nå - bortsett fra skjerpings på mat, service og kundebehandling - er tårnværelset rett ved kroa. Der har sultgruppen laget sitt eget Chambré Separeé, et lukket rom der vennegjenger kan få sitt eget lille spiserom - med fjordens beste utsikt.
 
Sult vil ha suksess i Vollen også. Og det er sjefen for serveringen på Hvalstrand bad og på Tveter gård, Ann-Helen Færgen, som har tatt på seg ansvaret for det.
 
Temakvelder
Nå skal det satses på kultur og ikke minst lokalhistorie fra Vollen.
 
- Onsdager skal vi ha forskjellige tema-kulturkvelder, med mat, foredrag og kåseri, av og til, ikke hver uke. Hver eneste torsdag vil vi invitere til frikveld med musikk, stand-up og teatersport. Det blir litt ut fra hva vi får tak i, sier Færgen.
Fredager blir det små konserter, lørdag blir dagen for kobling av mat og vin, eller omvendt.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat
Dagens rett
Klassisk Cæsarsalat

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat

Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn.  Dette er beskjedenhet i all sin prakt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her