Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Oktober 2007 - 01:01

    Nye billigfavoritter

    Sørfransk rødvin behøver ikke komme fra en boks for å være billig. Disse to er i tillegg bedre enn de fleste.
    10. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 15:42

    Bør beholde faglærte medarbeidere

    Reiselivsnæringen er bekymret for at svenske gjestearbeidere lokkes hjem av bedre tider og høyere lønninger.
    09. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 14:23

    Hellstrøm blir ridder

    Eyvind Hellstrøm blir utnevnt til ridder i den franske Æreslegionen i morgen.
    09. oktober 2007
  • 09 Oktober 2007 - 01:00

    Heges laksepanne

    Gryte- og panneretter med fisk passer utmerket nå som mørket faller på - ikke er de vanskelige å lage heller.
    09. oktober 2007
  • 08 Oktober 2007 - 16:43

    Overtar driften av Grimstad Hotell

    Rica Hotels har overtatt driften av Grimstad Hotell.
    08. oktober 2007
  • 07 Oktober 2007 - 01:00

    Fylt lammestek

    Lam er en skikkelig tradisjonsrett, men ved å fylle steken får du en ny spennende rett!
    07. oktober 2007
  • 06 Oktober 2007 - 01:00

    Steinbiff med løk

    Steinbiten er ikke videre pen å se til, men du verden for noen flotte fiskeretter du får av denne delikatessen!
    06. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 19:29

    Smak flere hundre viner fra California

    Gå ikke glipp av dette utrolige arrangementet der du kan smake viner fra et av de mest spennende vinområdene i verden.
    05. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 17:00

    Haakenstad til Linie Awards

    Morten Haakenstad skal representere Norge i Linie Award med akevitt i både forretten og hovedretten.
    05. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 15:00

    På tide at bøndene gjør opprør

    Kokken Odd Ivar Solvold mener det er på tide at bøndene gjør opprør for å få uttelling for produksjonen sin.
    05. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 13:00

    Ny film hyller Merlot

    Merlove er filmen som skal gjenopprette merlotdruens rykte.
    05. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 12:00

    Hot høstdrink

    På klare, kalde høstdager er det deilig å styrke seg på en rykende varm drink - prøv bare selv.
    05. oktober 2007
  • 05 Oktober 2007 - 09:00

    Klimakrisen rammer Australia

    Avlingen i 2007 var flere steder i Australia den minste på lenge. South Australias elver har dessuten ekstremt lav vannstand. Det kan bety slutten for flere vinprodusenter.
    05. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 15:00

    Snart slutt på tysk Riesling

    Tysk Riesling nådde i 2006 sine høyeste eksporttall noensinne.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 15:00

    Fullroser nytt hotell i Alta

    Rica har nyåpnet hotellet i Alta. Nå er det utvidet med 86 rom, pluss at den gamle delen er renovert.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 13:00

    Skreddersyr vinkjellere

    Vinoteca er Ken Canaiolo Engebretsens nye lille baby. Kort sagt skal selskapet være konsulent hvis noen vil innrede en vinkjeller og fylle den opp.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 09:00

    Dårligste potetavling på ti år

    En potetbonde i Skien opplever den dårligste avlingen på ti år. Alt regnet i sommer får skylden.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 01:01

    Med livet som innsats

    San Patrignano skaper ikke bare en fremtid for sine beboere, men også for Emilia-Romagnas vinrenommé.
    04. oktober 2007
  • 04 Oktober 2007 - 01:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene - prøv bare denne enkle, men flotte retten.
    04. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 17:00

    BIB-dominans i Sverige

    Bag-in-Box er det som gjelder i Sverige. Omtent 60 prosent av all vin som drikkes kommer på boks.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 15:30

    Mest lønnsomt i byene

    Det er mer lønnsomt å drive et byhotell og hotell nær flyplasser enn hoteller ute i distriktet.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 13:00

    God kvalitet på oppdrettstorsk

    Oppdrettstorsken har utviklet seg mye de siste årene og har flott kvalitet. Det mener matfaglig leder ved Norsk Sjømatsenter, Per Christian Valland.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 11:30

    Owren fikk verdiskapingsprisen

    Mabel Owren på Bomstad Gård i Balsfjord fikk verdiskapingsprisen for Nord-Norges mest nyskapende matprodukt i 2007. Tromsbedriften fikk prisen for sin blåmuggost Piggtind.
    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 09:47

    Bottles & Barrels AS

    03. oktober 2007
  • 03 Oktober 2007 - 09:00

    Ferdigmat i restauranten?

    Det går mot ny rekord i antall overnattingsdøgn på norske hoteller for tiden. Samtidig er det stadig vanskeligere å få folk til å jobbe på hotellene.
    03. oktober 2007