14 Februar 2008 - 15:39
Nyhet - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
14. februar 2008
-
14 Februar 2008 - 15:38
Cabernet- eller merlotblandinger
14. februar 2008 -
14 Februar 2008 - 11:00
Floppet med ny flaske
Carlsberg forsøkte seg med en ny Hof-flaske. Det ble et milliontap.14. februar 2008 -
14 Februar 2008 - 09:00
Vil bygge i høyden
Arthur Buchardt vil bygge et 200 meter høyt hotellbygg i Oslo. Dersom hotellet blir realisert blir det Nordens høyeste.14. februar 2008 -
14 Februar 2008 - 01:02
Kjærlighetens festmeny
Gjør ekstra stas på den du elsker i dag med en eller flere av rettene fra vår spesielle Valentinesmeny.14. februar 2008 -
14 Februar 2008 - 01:01
Châteauneuf til knallpris
Denne supre og urklassiske châteauneuf'en som debuterte som januarnyhet er tilgjengelig i en ny og veldig lovende årgang til en fortsatt veldig god pris.14. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 18:00
Verdens ledende champagnenese
Etter å ha smakt seg gjennom mer enn 4800 ulike champagner, og samtidig husker de fleste av dem, stiller Richard Juhlin sterkt til tittelen verdens fremste champagneekspert.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 17:17
Smak flere hundre spanske viner
Gå ikke glipp av dette spennende arrangementet der du kan smake flere hundre viner fra et av verdens viktigste vinland.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 17:00
Må se på rutinene
Hotelldirektør Rasmus Sandnes mener hele hotellbransjen må se på rutinene etter at en mann svindlet til seg en romnøkkel på Geilo i helgen.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 15:00
Sparket i gang Det norske måltid
Landbruks- og matminster Terje Riis-Johansen sparket i gang konkurransen Det norske måltid i dag.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 13:00
Viestad skriver for storavis
Matskribenten Andreas Viestad har mange jern i ilden. Nå skal han skrive for en av de største avisene i USA.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 11:00
Refses for produktplassering
TV-kokken Jamie Oliver refses for å selge seg - og snakke varmt om sine egne produkter.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 09:00
Vokser på Svalbard
Stadig flere serveringssteder på Svalbard har valgt å melde seg inn i NHO Reiseliv.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 01:01
Brusende rosa for alle pengene
Det uskyldigrosa utseendet til tross, rosé med bobler fungerer til mer enn bare å forføre.13. februar 2008 -
13 Februar 2008 - 01:00
Cottage cheese-pai
Dette er en oppskrift som passer utmerket både som middag, i matpakken eller til vennegjengen.13. februar 2008 -
12 Februar 2008 - 17:00
Rekordtall på Grüne Woche
Hele 535 000 besøkende fant veien til messen Internationale Grüne Woche i Berlin.12. februar 2008 -
12. februar 2008
-
12 Februar 2008 - 13:00
Raser mot skjenkestans
La Boheme i Fredrikstad får midlertidig inndratt skjenkebevillingen. Nå raser flere av stamkundene.12. februar 2008 -
12 Februar 2008 - 12:25
Har du lyst - har du lov
Torsdag den 14. februar er det Valentines Day igjen - dagen du bør vise din eneste ene at det er nettopp han eller hun du elsker. Kanskje kan veien kortes ned, eller gjøres rakere ved hjelp av matrettene du får oppskrift på her?12. februar 2008 -
12 Februar 2008 - 11:00
Morsdagen tok av
Mange tok med mor ut på restaurant på morsdagen. Det viste seg på omsetningen.12. februar 2008 -
12 Februar 2008 - 09:00
Lager verdens beste østers
Norge leverer flatøsters i verdensklassen. Det mener i alle fall Eivind Bergtun fra Bømlo Skjell AS.12. februar 2008 -
12 Februar 2008 - 01:00
Fiskegryte
Lettlagde og smakfulle måltider, slik som denne oppskriften, er en velsignelse på travle dager.12. februar 2008 -
11 Februar 2008 - 17:00
Bekymret for matfestival
De som var med å starte matfestivalen i Ålesund for 24 år siden etterlyser nå tiltak for å gjøre festivalen mer attraktiv.11. februar 2008 -
11 Februar 2008 - 15:00
Skifter stil på hotell
Clarion Collection Arcticus i Harstad skifter stil. Oppussingen begynner 18. februar.11. februar 2008 -
11 Februar 2008 - 13:00
Vertshuset Vågen konkurs
Det er åpnet konkurs i driftsselskapet Vågen Vertshus og Hotell AS på Frosta.11. februar 2008