Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 September 2008 - 11:32

    15 millioner i underskudd

    Det har blitt kostbart å drive SAS-hotell i Fredrikstad. Det første driftsåret er underskuddet på 15 millioner kroner.
    23. september 2008
  • 22 September 2008 - 17:00

    Nøkkelstillinger besatt

    De siste ukene er en del av nøkkelstillingene ved Farris Bad blitt besatt.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 15:45

    Fra Bornholm til Jotunheimen

    Stikkordene Claus Meyer og Danmark er til å få vann i munnen av. Nå har den danske superkokken overført sin TV-serie til boka Smaken av Danmark.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 15:40

    Liten sjanse for å bli tatt

    Flere virksomheter innen hotell- og restarantbransjen enn før tror det er liten sjanse for å bli tatt for svart arbeid.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 14:22

    Må tilpasses rullestol

    Utesteder i Ålesund må tilpasse stedet til rullestolbrukere, eller steng ølkranene.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 13:15

    Bryter med topprestaurant

    Den anerkjente kokken Wassim Hallal har sluttet på restaurant WH i Danmarks Japanske Have - en av Danmarks 10 beste restauranter.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 12:32

    Medalje til Bekkedal

    Servitør Dina Bekkedal tok sølv under EuroSkills i Rotterdam.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 11:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 14:34

    Sparer millioner

    Oppdal kommune sparer hotellinvestorene Kjell Inge Røkke og Arthur Buchardt for mange millioner kroner.
    21. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 12:49

    Bra start for Norge

    Servitør Dina Bekkedal og kokk Oddbjørn Kalsheim Balke har fått en bra start i EuroSkills.
    20. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 19 September 2008 - 15:55

    Morten Andersen vant

    Morten Andersen ble Arktisk kokk 2008.
    19. september 2008
  • 19 September 2008 - 14:35

    Mets stengt på ubestemt tid

    Restauranten Mets i Fredrikstad er stengt på ubestemt tid.
    19. september 2008
  • 19 September 2008 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Sunt er det også. Her kan du se video av hvordan du lager retten.
    19. september 2008
  • 18 September 2008 - 15:25

    De beste lammevinene

    Her er 28 knallgode lammeviner til under to hundre kroner. Ha en smaksrik høst.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 15:00

    Vil nekte 18-åringer øl

    Politiet i Trondheim foreslår at utesteder med 18 års aldersgrense i et begrenset område i bydelen Midtbyen ikke skal få skjenkebevilling.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 14:38

    Kursplan Arbeidsartikkel 2

    Bli med på våre mat- og vinkurs - eller overrask dine venner med en flott gave! Kursplanen for høsten 2008 finner du her.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 13:00

    Utvider med to spisesteder

    El Nero på Årnes utvider med en ny restaurant og kafé i tillegg til dagens pizzarestaurant.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 11:11

    Robert Lie til Bølgen & Moi

    Robert Lie skifter beite og skal begynne som konsernvinansvarlig i Bølgen & Moi.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:01

    Dolcetto grand cru

    Dogliani gir dolcettodruen de aller beste forhold for å yte maksimalt. Som disse to godbitene.
    18. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med godt i

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.
    18. september 2008
  • 17 September 2008 - 18:46

    Mister kontrakten med Torp

    Etter 17 års drift mister Torp Cafe og Catering kontrakten med flyplassen i Sandefjord.
    17. september 2008
  • 17 September 2008 - 16:27

    På vei mot toppen i Navarra-området

    Chivites pago-viner har plassert seg helt i teten av den nye spanske vineliten. Om det er nok til å løfte hele Navarra-området dit også gjenstår å se. Men denne tradisjonsrike produsenten har mye annet godt i bakhånd.
    17. september 2008