Lam - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 September 2014 - 10:00

    Eksotisk vri på lammet

    Lammeskanker med marokkansk krydring og ekstra lang tilberedning som i denne oppskriften krever viner som har lagt litt tid bak seg.
    25. september 2014
  • 15 September 2014 - 10:30

    Slik velger du riktig kjøtt til fårikål - og mye mer

    Årets lammekjøtt er nå å finne i butikkene, og vi gir deg råd om hvilke deler av dyret som passer til hvilke retter.
    15. september 2014
  • 30 September 2010 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Det er klart vi har fårikål til middag på vår nasjonalretts store festdag, og her kan du se video av hvordan du går frem for å lage den herligste fårikål.
    30. september 2010
  • 20 September 2010 - 01:00

    Tjuvstart lammesesongen med noe riktig krydret

    I dag serverer vi en av våre største delikatesser på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    20. september 2010
  • 01 Juli 2010 - 01:00

    Lammespyd på grillen

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    01. juli 2010
  • 16 April 2009 - 01:00

    I dag er det etiopiske smaker på middagsbordet

    Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia, i anledning at fredsprisen i dag deles ut til landets statsminister Abiy Ahmed. Hvis du tyr til ferdige lefser er dette en rett som lar seg gjennomføre på en tirsdag i desember.
    16. april 2009
  • 24 Februar 2009 - 01:00

    Lettsaltet lammekjøtt med kålrot og raspeball

    Det er siste dag før faste, og i dag skal du fråtse i god og kraftig tradisjonsmat.
    24. februar 2009
  • 26 Oktober 2008 - 01:00

    Honningglasert lammeribbe

    Endelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
    26. oktober 2008
  • 09 Mars 2008 - 01:00

    Slik lager du middelhavsgryte med lam

    I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du nyter det herlige vårværet.
    09. mars 2008
  • 05 Mars 2006 - 01:00

    Seco de Cordero - peruviansk lammegryte

    En smaksrik lammegryte passer selvsagt utmerket som søndagsmiddag. Som drikkefølge velger vi oss en rødvin med masse matchende frukt.
    05. mars 2006
  • 03 Juni 2004 - 08:56

    Krydret lam på grillen

    Å marinere grillkjøttet selv er unnagjort på et kvarter kvelden i forveien. Prøv denne oppskriften.
    03. juni 2004
  • 10 April 2004 - 08:00

    Sennepsgratinert lammerygg og provencalske tomater

    Nå er lammet på sitt beste. Ta derfor sats og trå til for fullt når denne påskens lørdagsmiddag skal kreeres. Vi må reise et godt stykke for å komme til vinvalgets hjemsted som er USA. Og det er en Pinot Noir som skal nytes sammen med lammekjøttet. Smakli
    10. april 2004