Dagens rett

Foto: (Alf Børjesson)
Honningglasert lammeribbe
Endelig tid for søndagsmiddag, og med en deilig glasert lammeribbe kan ikke helgen rundes av bedre.
26 Oktober 2008 - 01:00
Honningglasert lammeribbe er snaddermat. Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten.
Honningglasert lammeribbe

Fremgangsmåte
- Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking. Fjern overflødig fett.
- Legg den i en ildfast form.
- Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Legg lammeribba i en ildfast form, og pensle dette på ribba.
- Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie.
- Sett ribba i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Ta av aluminiumsfolien, pensle en gang til og stek videre i ca. 45 minutter.
- Skru opp varmen til 225 grader, pensle på nytt og stek i ytterligere 15 minutter. Du kan også sette den under grillen noen få minutter for å få sprø overflate.
Lyst til å lage en annen ribbe byr vi på mange
Mange andre deilige retter med lam
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 449.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
HellasVolum: 0.44 l Pris: 49.90 kr Uten utvalg87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Basisutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå