Nyhet - Godbiter i pollisten - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Juni 2010 - 01:01

    En naturens mann

    Jean-Claude Lapalu lager beaujolais etter sin læremesters hjerte.
    03. juni 2010
  • 27 Mai 2010 - 15:01

    Særpreget og spennende

    Disse to vinene både kommer fra utenfor allfarvei og smaker slik. Herlig annerledes.
    27. Mai 2010
  • 20 Mai 2010 - 01:01

    Kjærkomment fra Burgund

    Denne produsenten byr ikke bare på sårt savnet innhold i burgundhylla, men også andre godbiter, og alt er 100 prosent biodynamisk.
    20. Mai 2010
  • 06 Mai 2010 - 01:01

    Lekkert på toppnivå

    Den energiske Tim Fröhlich imponerer stadig med sine rieslinger på grosses gewächs-nivå.
    06. Mai 2010
  • 29 April 2010 - 01:00

    Hvitt burgunderkupp

    Denne "vanlige" hvite burgunderen er et veritabelt kupp. Og produsenten har mer godt på lur.
    29. april 2010
  • 22 April 2010 - 01:01

    Barbaresco-kupp

    Denne barbarescoen har virkelig mye å by på. Og det til en svært gunstig pris.
    22. april 2010
  • 15 April 2010 - 01:01

    Lovende fra Burgund

    Om du ikke får tak i min favoritt blant Louis Boillots portefølje, finnes det mange andre alternativer. Både for å åpne nå og å legge i kjelleren.
    15. april 2010
  • 08 April 2010 - 01:01

    Amarone light

    Her får du amaronens egenskaper uten alle alkoholprosentene.
    08. april 2010
  • 25 Mars 2010 - 01:01

    Påskelammets venn

    Skal du lage noe ekstra godt av påskelammet, er dette vinen du skal servere til. Den finnes dessuten i de fleste polutsalg.
    25. mars 2010
  • 18 Mars 2010 - 01:01

    Argentinsk terroirstudie

    Med disse tre vinene kan du dypdykke i argentinsk klima og jordsmonn.
    18. mars 2010
  • 11 Mars 2010 - 01:01

    Lekkert i vinterkvelden

    Denne châteauneufen bare må du sikre deg. Enten for å nyte nå eller i løpet av de 15 neste årene.
    11. mars 2010
  • 04 Mars 2010 - 01:01

    Unik og velsmakende sjanse

    På et pol nær deg finnes det noen vinperler som ikke bare gir velsmak, men også er en glimrende måte å bli kjent med en nesten glemt fase av vinhistorien.
    04. mars 2010
  • 25 Februar 2010 - 01:01

    Talentfulle Talenti

    Talentis rosso er en av de mest forførende innen sin kategori. Det gjelder for så vidt også for brunello.
    25. februar 2010
  • 18 Februar 2010 - 01:01

    Hvitt påfyll til kjelleren

    Franz Hirtzberger lager noen av de kraftigste og mest lagringsdyktige vinene fra Wachau.
    18. februar 2010
  • 11 Februar 2010 - 01:01

    Klar til å nytes

    Om du ikke bryr deg om verken Valentinsdagen eller morsdagen, så smaker det alltid godt med rosa bobler i glasset.
    11. februar 2010
  • 04 Februar 2010 - 01:01

    En velsmakende kjærlighetshistorie

    Denne vinen gjør ikke bare sjømaten amorøs, men også du vil bli forført.
    04. februar 2010
  • 28 Januar 2010 - 01:01

    Rosa barbaresco

    Det er selvsagt ikke mulig, vinlovmessig sett, men like fullt er denne rosa skapningen hentet fra godt barbarescojordsmonn.
    28. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 01:01

    Vellagret til godpris

    Ch. La Reyne lager moderniserte utgaver av klassikeren Cahors. Til flotte priser.
    21. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 01:01

    Nye takter i Rioja

    Det måtte en franskmann til for å vise vei i Rioja. Resultatet er å ta av seg hatten for.
    14. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 01:01

    Bedre og renere

    Denne chablisen blir bare bedre og bedre. Nyt den nå - eller legg den i kjelleren.
    07. januar 2010
  • 17 Desember 2009 - 01:01

    Klar for et nytt forhold?

    Alle vil ha barolo eller barbaresco i glasset, men gattinara er det altfor få som har et kjærlighetsforhold til.
    17. desember 2009
  • 10 Desember 2009 - 01:01

    Julegaven til den (u)tålmodige

    En purung vintage portvin er for den som ikke har det travelt, eller for den som gjerne bryter regler - bare det smaker godt.
    10. desember 2009
  • 03 Desember 2009 - 01:01

    Sjefen for det søte

    Når sødme pakkes inn på en så fortryllende måte som her, er det helt umulig å si nei. Den er dessuten avhengighetsdannende.
    03. desember 2009
  • 26 November 2009 - 01:01

    Marcarini er som en messe for baroloelskeren

    Denne baroloen representerer urtypen. Sjelden får du så mye for pengene som her. Og produsenten har flere godsaker på lur.
    26. november 2009
  • 19 November 2009 - 01:01

    Billigst i verden

    Denne fantastiske hvitvinen er ikke bare billigere enn i Sverige, men også langt billigere enn noen andre steder på kloden.
    19. november 2009