Nyhet - Bransje - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 08 Juli 2015 - 14:50

    Her er noen som går mot strømmen

    En generasjon av yngre australske vinmakere søker seg vekk fra den litt svulstige vinstilen Barossa ofte forbindes med. Møt tre av dem.
    08. juli 2015
  • 07 Juli 2015 - 20:52

    Dropper skrukorken

    Bordeauxprodusenten André Lurton går tilbake til naturkork for sine lagringsviner. Franske forbrukere får skylda.
    07. juli 2015
  • 07 Juli 2015 - 16:51

    Du kan takke denne konkurransen for all den gode kaffen

    Cup of Excellence har allerede feiret sine 15 første år og lagt 101 auksjoner bak seg. Resultatet er at noen tusen små farmere i 10 land har fått betalt for jobben og kvaliteten de leverer samt at vi som kaffeforbrukere har fått mye god kaffe.
    07. juli 2015
  • 06 Juli 2015 - 17:54

    Unik «ny» konkurranse for bransjens yngste

    Young Sommelier blir helnorsk og åpner for alle bransjens ansatte under 30 år.
    06. juli 2015
  • 03 Juli 2015 - 13:00

    Putt jordbærene i drinken

    Og ikke hvilken som helst drink. De kommer aller best til rette i en daiquri.
    03. juli 2015
  • 27 Juni 2015 - 20:28

    Hvilken bar er Norges beste?

    Det avsløres førstkommende mandag under Oslo Bar Show. Dette er finalistene.
    27. juni 2015
  • 26 Juni 2015 - 13:00

    Sommerdrink som sparker fra

    Whisky, bitters og mye sitron er hemmeligheten bak Trinidad Sour.
    26. juni 2015
  • 25 Juni 2015 - 10:55

    Ny giv for NM i østersåpning

    Meld deg som deltaker allerede nå. Vinneren får verdifull klokke, reise til Champagne og representerer Norge i VM.
    25. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 19:53

    Nå skal flere velge kokkeyrket

    Det er målsetningen til gründerne bak Norsk Restaurantskole som starter opp i Oslo neste høst.
    24. juni 2015
  • 24 Juni 2015 - 14:00

    Finn riktig sake til maten

    Kaori Ishii er Norges eneste sakesommelier og gir her gode råd om hvordan du velger riktig sake til maten.
    24. juni 2015
  • 23 Juni 2015 - 20:10

    153 flasker vin til 5 millioner

    Det er riktignok Mouton-Rothschild det er snakk om, men drøyt 32.000 kroner i gjennomsnitt per flaske er en høy sum.
    23. juni 2015
  • 23 Juni 2015 - 10:58

    Skru på musikk og få mer ut av måltidet

    Å kombinere mat og musikk fra samme land kan forsterke smakene. Som pasta og Puccini.
    23. juni 2015
  • 22 Juni 2015 - 10:46

    Positiv trend for yrkesfag

    Flere foreldre er positive til yrkesfag samtidig som søkningen til yrkesfagene nå øker.
    22. juni 2015
  • 19 Juni 2015 - 18:06

    Trondheim har Nordens beste bartender

    Jørgen Dons fra Trondheims-baren Raus skal konkurrere mot verdens bartenderelite i Sør-Afrika i september.
    19. juni 2015
  • 19 Juni 2015 - 17:49

    BrewDog-kranene er åpnet

    Oslo har fått et nytt øleldorado som helt ufrivillig skjuler seg bak en lett-å-knekke-navnekode.
    19. juni 2015
  • 17 Juni 2015 - 17:53

    Solgt på billigsalg

    I hvert fall gikk La Tache 1959 500 kroner under verditakst i den siste vinauksjonen.
    17. juni 2015