01 Mai 2008 - 18:44
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
01. Mai 2008
-
01 Mai 2008 - 18:43
Annen rosévin og rødvin
01. Mai 2008 -
01 Mai 2008 - 18:42
Brennevin
01. Mai 2008 -
30 April 2008 - 01:01
Enda sterkere klassiker
Det er alltid hyggelig å åpne en flaske av denne vinen, og den nyankomne årgangen er ekstra gledelig.30. april 2008 -
29 April 2008 - 10:54
Slik blir du verdensmester
Dette er historien om verdensmesteren som ikke ville bli "verdensmester". Men som nå har VM-tittel i to av kaffefagets idrettsgrener. Og i tillegg driver landets smaleste konsept for kvalitetskaffe. Møt Tim Wendelboe.29. april 2008 -
29 April 2008 - 10:24
21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking
Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.29. april 2008 -
28 April 2008 - 17:32
Superfamily på italiensk
Det virker som alt Ceretto-familien tar i blir til gull. Ikke bare lager de noen av de beste baroloer og barbarescoer som er å oppdrive, også moscatoen, barolo chinatoen og ikke minst grappaene er minneverdige.28. april 2008 -
25 April 2008 - 14:50
14. mai i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen
Bli med på en unik smaking av champagne fra de små champagnehusene med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.25. april 2008 -
25 April 2008 - 12:00
Italiensk lekkerbisken
Denne uken frister vi med en drink som samtidig er både søt, fyldig, krydret og forfriskende.25. april 2008 -
24 April 2008 - 01:01
Italienske kraftpakker
Vinene fra det østre Veneto fortjener oppmerksomhet. Særlig når de er så gode som disse.24. april 2008 -
23 April 2008 - 01:01
Vårlig sjarm
Selv om det ikke er vårblomster som pryder denne flaskens etikett, setter dens fargerike utseende og sjarmerende innhold deg likevel i ekstra lyst humør.23. april 2008 -
22 April 2008 - 11:10
5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste
Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.22. april 2008 -
22 April 2008 - 10:30
28. april i Oslo - Spennende middag med legendarisk vinmaker
I slutten av april kan du unne deg en virkelig godbit i det vi inviterer til en enestående middag med vin og grappa fra et av Piemontes typiske familiedrevne vinhus.22. april 2008 -
18 April 2008 - 15:15
Test av østsidebordeaux
18. april 2008 -
18 April 2008 - 15:14
St. Emilion
18. april 2008 -
18 April 2008 - 15:13
Pomerol
18. april 2008 -
18 April 2008 - 15:12
Andre østsideappellasjoner
18. april 2008 -
18 April 2008 - 12:00
Berømt fristelse
Få drinker, om noen, er så berømte som denne ukens lekre og forfriskende drink.18. april 2008 -
17 April 2008 - 01:01
Spansk i særklasse
Disse to spanske vinene bare må du smake. Særpregete ja visst, men like fullt imponerende på alle måter.17. april 2008 -
16 April 2008 - 01:01
Ny stjerne i Rioja
Denne første smakebiten på en ny årgang og en relativt ny produsent fra Rioja er svært lovende.16. april 2008 -
15 April 2008 - 15:47
Pilsens urkilde
Opp gjennom årene har det stadig vært referert til en David, men hvor han egentlig kjøpte ølet, ja, det har det vært ulike meninger om. Nå vet vi det endelig.15. april 2008 -
14 April 2008 - 14:25
Kokkekurs - Vårens festmeny
Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt.14. april 2008 -
11 April 2008 - 12:00
Fransk flørt
Mye godt kommer fra Frankrike, slik som denne farlig fristende drinken som også er enkel å lage.11. april 2008 -
10 April 2008 - 12:00
43 prosent taxfree-rabatt
Denne gamle kjenningen kan du trygt ta med deg fra taxfree'n. Så har du råd til å kjøpe CO 2 -kvoter ved siden av.10. april 2008 -
10 April 2008 - 01:01
Alternativt rødt
Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.10. april 2008