Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Mai 2008 - 18:44

    Annen musserende og hvitvin

    01. Mai 2008
  • 01 Mai 2008 - 18:43

    Annen rosévin og rødvin

    01. Mai 2008
  • 01 Mai 2008 - 18:42

    Brennevin

    01. Mai 2008
  • 30 April 2008 - 01:01

    Enda sterkere klassiker

    Det er alltid hyggelig å åpne en flaske av denne vinen, og den nyankomne årgangen er ekstra gledelig.
    30. april 2008
  • 29 April 2008 - 10:54

    Slik blir du verdensmester

    Dette er historien om verdensmesteren som ikke ville bli "verdensmester". Men som nå har VM-tittel i to av kaffefagets idrettsgrener. Og i tillegg driver landets smaleste konsept for kvalitetskaffe. Møt Tim Wendelboe.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 10:24

    21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

    Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
    29. april 2008
  • 28 April 2008 - 17:32

    Superfamily på italiensk

    Det virker som alt Ceretto-familien tar i blir til gull. Ikke bare lager de noen av de beste baroloer og barbarescoer som er å oppdrive, også moscatoen, barolo chinatoen og ikke minst grappaene er minneverdige.
    28. april 2008
  • 25 April 2008 - 14:50

    14. mai i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne fra de små champagnehusene med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 12:00

    Italiensk lekkerbisken

    Denne uken frister vi med en drink som samtidig er både søt, fyldig, krydret og forfriskende.
    25. april 2008
  • 24 April 2008 - 01:01

    Italienske kraftpakker

    Vinene fra det østre Veneto fortjener oppmerksomhet. Særlig når de er så gode som disse.
    24. april 2008
  • 23 April 2008 - 01:01

    Vårlig sjarm

    Selv om det ikke er vårblomster som pryder denne flaskens etikett, setter dens fargerike utseende og sjarmerende innhold deg likevel i ekstra lyst humør.
    23. april 2008
  • 22 April 2008 - 11:10

    5. mai i Oslo - Smak Burgund på sitt beste

    Bli med og smak 12 flotte viner fra en av Chablis' beste produsenter, presentert av vinmakeren selv.
    22. april 2008
  • 22 April 2008 - 10:30

    28. april i Oslo - Spennende middag med legendarisk vinmaker

    I slutten av april kan du unne deg en virkelig godbit i det vi inviterer til en enestående middag med vin og grappa fra et av Piemontes typiske familiedrevne vinhus.
    22. april 2008
  • 18 April 2008 - 15:15

    Test av østsidebordeaux

    18. april 2008
  • 18 April 2008 - 15:14

    St. Emilion

    18. april 2008
  • 18 April 2008 - 15:13

    Pomerol

    18. april 2008
  • 18 April 2008 - 15:12

    Andre østsideappellasjoner

    18. april 2008
  • 18 April 2008 - 12:00

    Berømt fristelse

    Få drinker, om noen, er så berømte som denne ukens lekre og forfriskende drink.
    18. april 2008
  • 17 April 2008 - 01:01

    Spansk i særklasse

    Disse to spanske vinene bare må du smake. Særpregete ja visst, men like fullt imponerende på alle måter.
    17. april 2008
  • 16 April 2008 - 01:01

    Ny stjerne i Rioja

    Denne første smakebiten på en ny årgang og en relativt ny produsent fra Rioja er svært lovende.
    16. april 2008
  • 15 April 2008 - 15:47

    Pilsens urkilde

    Opp gjennom årene har det stadig vært referert til en David, men hvor han egentlig kjøpte ølet, ja, det har det vært ulike meninger om. Nå vet vi det endelig.
    15. april 2008
  • 14 April 2008 - 14:25

    Kokkekurs - Vårens festmeny

    Bli med på et unikt kokkekurs der vi lager de mest utsøkte retter sammen med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt.
    14. april 2008
  • 11 April 2008 - 12:00

    Fransk flørt

    Mye godt kommer fra Frankrike, slik som denne farlig fristende drinken som også er enkel å lage.
    11. april 2008
  • 10 April 2008 - 12:00

    43 prosent taxfree-rabatt

    Denne gamle kjenningen kan du trygt ta med deg fra taxfree'n. Så har du råd til å kjøpe CO 2 -kvoter ved siden av.
    10. april 2008
  • 10 April 2008 - 01:01

    Alternativt rødt

    Østerriksk rødvin er det all grunn til å bruke penger på. Her har du noen godbiter å starte med.
    10. april 2008