Guide
Oppskrifter med kylling
Foto: (Lilechka75)
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Kyllingleverpate
Fremgangsmåte
- Finhakk sjalottløk og surr den i olje til den blir blank og myk.
- Tilsett urter, madeira og konjakk og la det småkoke til det er igjen ca. 2 ts av væsken.
- Slå ned temperaturen og ha i kyllinglever og resten av ingrediensene. Rør til smøret har smeltet.
- Hell alt over i en hurtigmikser og kjør til fin konsistens.
- Hell over i små smurte ildfaste former.
- Sett formene i en langpanne med varmt vann og stek i ovn ved 170 grader i ca. 40 minutter. Avkjøl.
- Dekk formene med smeltet smør (må ikke koke) og små timian/rosmarinkvister.
Server kyllingleverpatéen som en forrett med toast til.
Flere deilige pateteer du kan lage
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 499.70 kr Uten utvalg91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 280.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Forsiden akkurat nå