Guide
Oppskrifter med kylling
Foto: (Lilechka75)
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Kyllinglår med urter
Fremgangsmåte
- Hakk urter og hvitløk og ha det under skinnet på kyllinglårene. Legg dem i en ildfast form, pensle med olje og dryss over salt og pepper.
- Legg småtomatene ved siden av.
- Stek lårene og tomatene ved 180 grader i ca. 40 minutter.
- Potetsalat:
- Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver. Stek bacon sprøtt og del det i biter.
- Skjær vårløk i ringer og del de soltørkede tomatene i to. Bland vårløk og tomater med resten av ingrediensene til potetsalaten.
- Hell over marinaden fra de soltørkede tomatene. Dryss over nykvernet pepper.
Server kyllinglårene med potetsalat og bakte tomater.
Flere oppskrifter med kyllinglår
Flere lekre kyllingretter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
82 POENG
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Forsiden akkurat nå