Guide
Oppskrifter med kylling
Foto: (Lilechka75)
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Tandoori-kylling i langpanne eller fra grill
Fremgangsmåte
- Skjær kyllingfileten i biter på ca 50 gram.
- Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle og mariner kjøttet natten over i kjøleskap.
- Tre kyllingbitene på spyd og grill på indirekte varme i 20 minutter. Eller legg dem i en langpanne eller stekebrett og stek ved 175 grader i 20 minutter. Snu underveis.
- Server med ris, naanbrød og en raita- indisk yoghurtsaus.
Tips: Til ekte tandoori-kylling brukes hel kylling. Biter av hel kylling trenger litt mer varmebehandling enn kyllingfilet.
Flere lekre kyllingretter finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
- 1. Alle elsker kylling
- 2. Slik tilbereder du kyllingen hel
- 3. Hele kyllingen, men i biter som her
- 4. Av lårene kan du lage mye godt
- 5. Kyllingvinger er rene snacksen
- 6. Glem ikke kyllingleveren - en virkelig delikatesse
- 7. Kyllingfileten er aller mest lettvint
- 8. Kyllingkjøttdeig kan brukes til mer enn taco
- 9. Wraps er perfekt for matpakke eller som turmat
- 10. Hent inspirasjon fra utlandet
- 11. Kylling i salat er en selvfølge og veldig godt
- 12. Snart er det grillsesong
Forsiden akkurat nå