Guide

Oppskrifter sankthans

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten
Foto: (mediaphotos)

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten

Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.
20 Juni 2024 - 06:30

For mange er denne dagen ensbetydende med grilling, mens andre foretrekker å pakke en kjølebag eller piknikkurv med godsaker.

Det ene er selvfølgelig ikke bedre enn det andre, og vi har oppskrifter for enhver smak.

Alltid med drikkeforslag

Noe godt i glasset må vi vel også kunne unne oss denne kvelden. Det være seg en flaske god vin, skumfriskt øl, en spennende drink eller et alkoholfritt alternativ.

Foto: tdub303

Alle oppskriftene våre kommer med drikkeforslag, og for alle dere der ute som velger å ligge unna alkoholholdige drikkevarer anbefaler vi de mange fantastiske, norske eplejuicene som har kommet på markedet de senere år.

Barna får også sitt

Barna må selvfølgelig få være med på den store festen.

La dem lage sine egne godsaker, og hvorfor ikke ta med en termos med deilige, iskalde og søte smoothies.

Bli den perfekte sankthansvert du også. Klikk deg gjennom lenkene nedenfor for å finne smakfulle oppskrifter og inspirasjon.

Er det fortsatt noe du savner, er sannsynligheten stor for at du finner det blant våre mange tusen oppskrifter i kokeboken.

Søk etter oppskrifter i Apéritifs store kokebok

 

Foto: SilviaJansen

Grille, grille, grille

Kjøtt på grillen

Sjømat på grillen

Kylling på grillen

Burgere til den store gullmedaljen

Ingenting slår spareribs

Grønt på grillen

Tilbehøret er best

Grillmesterskole for alle

Perfekte pølser

 

Foto: Roxiller

Kald snaddermat

Pakk piknikkurven

Piknikretter til sankthans

Fristende salater

Dressingen gjør susen

Sprøtt, grønt og godt med salat

Tapas i lange baner

 

Foto: NightAndDayImages

Noe godt i glasset

Herlige, friske smoothies

God vin til sankthans

De beste drinkene

Drinker og cocktails med øl

Lekre velkomstdrinker og bowles

Alkoholfrie alternativer

 

Foto: GMVozd

Litt søtt til slutt

Sommerens beste desserter

Bak en kake eller flere

Slik lager du sjokolademousse

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Dagens rett
Ertesuppe

Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen

Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Dagens rett
Råstekt nepe med auberginesaus

Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger

Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så heftig kan også skreimiddagen bli
Dagens rett
Stekt skrei med posjert egg og pancetta

Så heftig kan også skreimiddagen bli

Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her