Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Et deilig kinesisk måltid med kyllingbryst i tynne skiver og nudler og masse annet godt.
Kveite passer godt i woken siden det er en fast og fin fisk. Bruk de grønnsakene du liker og server med ris.
Kai eller Gai Med Ma Muang er navnet på thairetten som har gitt inspirasjon til denne oppskriften. Den er med kylling, cashewnøtter, paprika, løk og chili
Med denne wokretten med svinekjøtt, eplemos og chili behøver du ikke stresse, men bare kose deg og med ingredienser du sikkert allerede har i huset.
En mild og god wok renskåret svinekjøtt i strimler, nudler og sprø grønnsaker. En rask og spennende rett som hele familien vil like.
Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt
Bambusskudd og kylling sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten.
Prøv denne oppskriften med renskåret lam, krydret med ingefær. Husk, du trenger liten steketid i woken. Legg lite i panna om gangen.
Makrell egen seg svært god i en wok når den får følge av rød currypasta.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Med kylling som ingrediens og en deilig saus lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Til denne retten kan du fint bruke rester av pølser, og helst litt fete pølser.
Når wokretten både er fargerik og velsmakende blir både øyne og gane tilfredsstilt.
En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.