- Start med marinaden:
Bland ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med hele kjøttstykket som skal marineres. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over. - Ta kjøttet opp av marinaden og tørk godt med papir. Ta var på marinaden.
- Brun fileten rundt det hele i en stekepanne med litt olje på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden.
- Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 5 minutter. Skru av varmen, og ta opp kjøttet, mens du gjør resten.
- Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 3-4 minutter. Sil av vannet. Rør inn litt olje i nudlene.
- Skjær opp kjøttet i tynne skiver, og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander og sesamfrø.
Tips:
Her kan du også bruke ferdig stekt roastbiff som varmes noen sekunder i marinaden.
Lyst til å lage en annen biffrett så se her
Se våre oppskrifter med teriyaki
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig