Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er familiens wok-favoritt! Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken.
Denne potetretten fra India går der under navnet Banarasi Aloo. Altså poteter som i Varanasi som ligger i Uttar Pradesh i Nordøst-India.
På travle hverdager er denne woken med svinekjøtt , kinakål og paprika samt hjemmelaget woksaus et raskt alternativ.
Wok er utrolig populært og fantastisk velsmakende. Her får du oppskriften på sprø og saftige grønnsaker sammen med herlig svinekjøtt
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode som inkluderer blant annet soyasaus og sukker/søt vin. Når du glaserer kjøtt (eller fisk) med denne marinaden, skjer det en karamelliseringsprosess under stekingen som gir en smak som du ikke vil være foruten.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.
Stekt ris appellerer til din kreative side og hva som finnes i kjøleskapet. Godt blir det nesten uansett. Oppskriften er kjempeenkel.
I denne retten kommer lammekjøttet virkelig til sin rett. Sammen med masse annet godt i woken blir det et måltid du sent vil glemme.
Chow mein er en kinesisk-amerikansk rett der en kombinasjon av skalldyr, kylling og grønnsaker tilberedes for seg og deretter blandes med wokstekte nudler.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling, grønnsaker, og ikke minst chili. Spe på med mer av det siste hvis du vil ha den hottere.
Denne deilige retten inneholder svært gode smaker, takket være deilige grønnsaker som er å finne i butikkene nå.