Finhakk hvitløken og kutt purreløken i tynne skiver.
Del skinken og gulroten i terninger.
Varm woken/stekepannen. Stek hvitløk i halvparten av oljen og ha i skinke. Ha i ris og la det steke til det er gyllent. Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.
Lag et hull i midten av risblandingen (helt ned til selve stekepannen) og ha i resten av oljen og egg. Rør godt.
Smak til med fiskesaus og pepper.
Tips: Du kan også bruke en blanding av fiskesaus og soyasaus hvis du foretrekker det.
Tips: Risen bør være avkjølt, ellers blir retten klissete.
Om du vil prøve andre retter med ris, så finner du dem her
Her finner du veldig mange wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig