Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Coleslaw eller kålsalat er et must til grillmaten og passer til kraftige smaker som grillet kjøtt og barbequesaus.
Denne friske og syrlige salaten er perfekt tilbehør til salt eller fett kjøtt.
Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.
Sitron- og persillemarinade er ideell for et bredt spekter av retter, spesielt når det gjelder sjømat og kylling.