Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 10 minutter

    Passer utmerket blant annet til syltet laks

  • 10 minutter

    Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.

  • 10 minutter

    Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.

  • 10 minutter

    Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.

  • 10 minutter

    Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.

  • placeholder
    10 minutter

    Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.

  • 10 minutter

    Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.

  • 10 minutter

    Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.

  • 10 minutter

    Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.

  • 10 minutter

    Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.

  • 10 minutter

    Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.

  • 10 minutter

    Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.

  • 10 minutter

  • 10 minutter

    Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.

  • 10 minutter

    Serveres i små skåler til for eksempel friterte scampi.

  • 10 minutter

    Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.

  • 10 minutter

    Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.

  • 10 minutter

    Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.

  • 10 minutter

    Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.

  • 10 minutter

    En perfekt saus til lam

  • 10 minutter

    Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag serverer du biffen i paien
Dagens rett

I dag serverer du biffen i paien

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken