Passer utmerket blant annet til syltet laks
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.
Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Dipsaus er enkelt å lage selv og smaker aller best nyrørt. Så ikke lag mer enn du trenger.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Denne varianten av pesto laget av basilikum må du prøve. Du bruker den på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.
Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.