Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Sausen er deilig til kraftige kjøttretter. Blir det litt til overs (tvilsomt) er den kjempegod som dressing.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.