Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.

  • 15 minutter

    Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.

  • 15 minutter

    Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.

  • 15 minutter

    Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.

  • 15 minutter

    En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene på Vinaigrette med honning og sjalottløk

  • 15 minutter

    Dressingen skal fremheve smakene i salatens ingredienser, ikke drepe dem. Her har du en dressing med urter som aldri slår feil.

  • 15 minutter

    På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.

  • 15 minutter

    Slik lager du en marinade med hvitløk til grillmaten

  • 15 minutter

    Tikka Masala er en av Indias mest berømte retter. Her er oppskriften på hvordan du lager sausen selv.

  • 15 minutter

    Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.

  • 15 minutter

    Slik lager du enkelt rødvinssaus på bare 15 minutter.

  • 15 minutter

    Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.

  • 15 minutter

    Denne dressingen passer perfekt til marinert og grillet oksefilet

  • 15 minutter

    Yoghurtdressing er godt til alle slags salater, wraps og grillmat.

  • 15 minutter

    Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.

  • 15 minutter

    Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.

  • 15 minutter

    Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.

  • 15 minutter

    Dette er en veldig enkel oppskrift på maderiasaus. Men du verden så godt den smaker.

  • 15 minutter

    Lekende lett og smakfull oppskrift på ertepuré.

  • placeholder
    15 minutter

    Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.

  • 15 minutter

    Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken