Denne klassiske italienske brød-og-tomatsalaten er en av de aller beste måtene å nyte solmoden tomat. Frisk, syrlig og sommerlig, men samtidig mettende nok til å spise som en lett middag eller lunsj.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne klassiske italienske brød-og-tomatsalaten er en av de aller beste måtene å nyte solmoden tomat. Frisk, syrlig og sommerlig, men samtidig mettende nok til å spise som en lett middag eller lunsj.
Med deilig miso- og sitronvinaigrette forvandles selv de enkleste grønnsaker til en uimotståelig smaksopplevelse.
Her er en enkel tomatsalt å tilberede, men like fullt smaker den deilig ved siden av eksempelvis kjøtt.
Gresk salat består alltid av ferske grønnsaker, fetaost og olivenolje av beste kvalitet. Det er grunnen til dens popularitet.
Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.
Denne salaten bør du lage. Krabbekjøttet gjør retten til noe mer enn en tradisjonell salat. Du lager den på 20 minutter.
Hvis du vil ha en salat som passer til sashimi og sushi, skal du bruke denne oppskriften. Virkelig en spennende salat.
En smaksbombe av en potetsalat som garantert vil gjøre suksess. Søt honning og syrlig sennep sammen med sprøstekt bacon og poteter - himmelsk!
Denne bollen fylt med godsaker er mye mer mettende enn de fleste salater.
Nice-salat er enkelt og velsmakende, perfekt sommermat til så vel lunsj som middag.
Peppercoleslaw er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord. Her får du oppskriften.
Her har du en rask, lett og veldig god pastasalat når det er knapt med tid. Bruker du fullkornpasta blir middagen sunnere.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Imponer gjestene dine med en lekker sprø salat med sjøkreps til lunsj eller som forrett.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.