- Stekt laksefiletstykkene i panne eller på grill. Dryss over salt og pepper.
- Aïoli: Mos hvitløken med salt.
- Pisk eggeplommene til aïolien tykke med salt og hvitløk.
- Rør inn sitronsaft og visp inn oljen i en tynn stråle til en fyldig majones.
- Smak den til med salt og pepper.
- Salat: Skjær agurk i tynne skiver.
- Skjær rå asparges i tynne strimler med ostehøvel.
- Skjær avocado i tynne skiver.
- Rens grapefrukt fri for skrell og hinner. Del filetene i to-tre bilder.
- Skyll salaten og rist vannet godt ut. Vend den i olje og sitronsaft så bladene blir blanke.
- Fordel salaten på tallerkener sammen med de øvrige ingrediensene.
- Avslutt med laksen.
- Dryss over frisk koriander og dill.
- Server aïoli og brød ved siden av.
Her finner du mange herlige salater