Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Du kan lage burgeren med kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet. Med blåmuggostdressing blir den enda mer saftig. Det andre tilbehøret kan være som du bruker på andre urgere som løk, sylteagurker og selvfølgelig salatblader. Her er den enkle oppskriften
Helstekt kylling er en takknemlig og deilig middag. Så snart du har fått den i ovnen, passer den seg selv.
Denne måten å tilberede kyllingbrystet på kommer du aldri til å angre på at du har laget. Følg den enkle oppskriften.
Dette er en rett du kan nyte hele året selv om den har en viss smak av jul i seg.
Helstekt kylling med sennep og honning er inspirert av det israelske kjøkken. Aubergine, grillet paprika, mandler og hvitløk gjør det til et ordentlig smakfullt måltid.
Tandoori er en klassisk indisk rett. Med kyllinglår, massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.
Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.
Her får fileten følge av appelsinsaus, estragon og ikke minst osterösti. Alt finner du i oppskriften.
Apéritifs kokk- og matspaltist, Ingunn Felin, har komponert denne deilige retten med helstekt kylling hvor sausen er med å lage susen.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Kyllingen får ekstra smak av karri og kokos i denne oppskriften.
Kyllingfileten blir ekstra deilig og drøy når den fylles og rulles