- Legg pakken med suovas på benken til det er halvtint.
- Varm en stekepanne og ha i litt smør. Når skummet legger seg er det varmt nok til å steke kjøttet.
- Brun det i omganger, og ha deretter alt tilbake i stekepannen. Stek det til det er ordentlig stekt og sprøtt i kantene.
- Tilsett honning og soya og kok det til det begynner å tykne. Har det blitt for tykt så kan du tilsette litt vann.
- Vask grønnkålblader og rødkål, fjern stilker og kutt dem i fine strimler. Bland grønnsakene sammen med sesamolje og sitronsaft. Sett til side.
- Rør sammen snøfrisk og pepper.
- Grill eller varm briochebrødene. Bre over snøfrisk, legg på kålsalat og stekt suovas og topp med sesamfrø.
- Server gjerne med søtpotetchips eller ovnsstekte potetbåter.
Tips: Du kan også bruke vanlig reinsdyrskav i stedet for suovas, som er røkt reinsdyrskav.'
Våre utvalgte oppskrifter på reinsdyr
Har du lyst til å lage en annen burger finner du mange her