- Renskjær kjøttet for fett og hinner. Bland salt, sukker og krydder og vend kjøttet i blandingen.
- Legg kjøttet på fat med kant og dekk det med folie og plast. Sett det kaldt i 4-5 døgn. Vend det et par ganger i døgnet.
- Servering: Skrap bort krydderet og skjær fileten i tynne skiver før den serveres.
- Bland sammen yoghurt og skogsbær.
- Servér med pickles, urtesalat og skogsbærkrem. Pynt gjerne med skogsbær.
- Bruk gjerne annet viltkjøtt. Prøv å smaksette kjøttet med einebær o.l.
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig