- Skjær kjøttet i terninger.
- Smelt smøret eller oljen i en stor steikepanne og fres ingefær, chili, løken og hvitløken til den blir blank og myk. Tilsett alle krydrene og fres videre i ett minutt.
- Tilsett kjøttet og rør rundt mens det steikes slik at krydderet blir godt blandet med kjøttet og at kjøttet blir pent brunt.
- Rør inn yoghurt og salt. Legg på lokk og skru ned varmen slik at det småkoker. La det koke i ca. 1 ½ time. Tilsett sitronsaft og cashewnøttene og la koke videre i 10-15 minutter.
Server med et dryss av frisk koriander samt basmatiris og naanbrød som du får kjøpt nybakt i mange butikker, eller de krydrete variantene som kommer som halvstekt. Grønnsaker er også godt til som smørdampet broccoli.
Mange supre oppskrifter med lam finner du her
Har du lyst til å lage en annen indisk rett så se her