- Brun kjøttdeig, løk og hvitløk i olje. Bruk en gaffel så kjøttdeigen smuldrer.
- Ha i tomater, chilipepper, bønner og krydder. La alt koke sammen noen minutter. Smak til.
- Pensle mais- eller hvetetortillas med margarin, smør eller olje.
- Pakk dem i folie og varm dem i stekeovnen ved 160 grader i ca. 10 min.
- Fyll kakene med kjøttsaus, rull sammen og server med rikelig salat, paprika, syltet chilipepper eller agurk og rømme.
Tips:
For en vegetarisk vri, dropper du kjøttdeigen og dobler mengden bønner.
Tips:
Lomper kan også brukes i stedet for tortillas.
Server burritos med salat, rømme, tomatsalsa, hjemmelaget guacamole og limebåter.
Flerre oppskrifter med Burritos
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig