Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Foto: Maria_Lapina
Kjøttpudding med ost og løk
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Bland strøkavring, salt og pepper med melk i en bolle. Kna inn kjøttdeig, hakket løk, krydder og grovhakket oliven og tørket tomat. Rør alt godt sammen.
Skjær osten i terninger a 2x2 cm. Bland inn. La hvile et kjølig sted i 20-30 minutter.
Form massen til et brød og legg det i en ildfast, smurt form. Stek ved 200 grader i 50 minutter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.