Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev.
Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
×
Velg de nyhetsbrevene du ønsker å abonnere på
×
Din e-post er registrert
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
×
En feil oppstod
Foto: Maria_Lapina
Kjøttpudding med ost og løk
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Bland strøkavring, salt og pepper med melk i en bolle. Kna inn kjøttdeig, hakket løk, krydder og grovhakket oliven og tørket tomat. Rør alt godt sammen.
Skjær osten i terninger a 2x2 cm. Bland inn. La hvile et kjølig sted i 20-30 minutter.
Form massen til et brød og legg det i en ildfast, smurt form. Stek ved 200 grader i 50 minutter.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.