En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Denne oppskriften med indrefilet og full pakke er som skapt for et festmåltid.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.
Når kalvekjøtt er så godt, må selvsagt kalveskankene være enda bedre. I hvert fall gir de en helt unik dybde til en enkel italiensk klassiker som denne.
Denne kjøttgryta er inspirert av en verdensberømt fransk klassiker - Boeuf Bourguignon. Den egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Nydelig lammegryte med indiske krydder. Prøv deg fram med karripasta (curry paste), da det finnes mange forskjellige typer og merker. Noen er milde, andre er hotte.