En spennende måte å tilberede biff på. Den kremede løken setter en ekstra spiss på retten.
Kalvefrikassé er lett å lage og smaker fantastisk godt.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Her får du en annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak av Mexico.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Her har du en enkel oppskrift på fårikål som du og dine vil sette pris. Det blir garantert ikke siste gangen du lager denne fårikål på denne måten.
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.
Et skikkelig godt og høstpreget kjøttmåltid er ovnsbakt høyrygg. Den tar tid å lage, men vi garanterer at du får valuta for jobben. Her er oppskriften.
Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig