- Lammeryggen:
Skjær fettet i ruter og gni inn med salt, pepper, hvitløk og timian. - Brun kjøttet raskt i en varm stekepanne. Bland sammen begge senneps-typene. Hakk persillen og ha den i. Smør blandingen på lammeryggen.
- Stek lammeryggen i ovnen 10-15 minutter på 225 °C. La ryggen hvile i ca. 10 minutter før den skjæres opp.
- Server med stekte poteter, provencalske tomater, asparges og sjysaus - enten fra pose eller kraft. Smak til med sennep og urter.
- Tomatene:
Skjær toppen av tomatene og ta ut innmaten. - Rør sammen salt, pepper, hvitløk, kavring, sennep, olje og persille og fyll tomatene. Om ønskelig kan tomatene toppes med litt revet hvit ost.
- Stekes i ovnen sammen med lammerygg evt. annet kjøtt til de er sunket litt sammen og blitt brune på toppen, ca 10 minutter på 225° C.
Mange andre deilige retter med lam