Skjær kjøttet i porsjonsbiter. La beina bli med oppi en kasserolle. Dekk med vann, kok opp og skum kraften godt av. Skru ned temperaturen og la kjøttet trekke til det er mørt (skal løsne fra beina). Det tar minst halvannen time. Ta opp kjøttet og legg det i en terrin med lokk. Hold varm mens du lager sausen.
Sil kraften for at den skal bli så klar som mulig. Smelt smør i en kasserolle, ha i melet og rør godt. Spe med kraften fra kjøttet under omrøring og la sausen koke i 5 minutter. Skjær gulrøtter, persillerot og purre i små terninger, grovhakk sjalottløken og behold bønnene hele. Kok grønnsakene møre i sausen. Det tar ca 5-7 minutter.
Hell sausen over kjøttet. Server med kokte mandelpoteter.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig