Anrett skiver av skinkestek sammen med rødkål, surkål og selskapserter og dermed har du juletapas. Det passer også utmerket på et koldtbord.
Anrett skiver av skinkestek sammen med rødkål, surkål og selskapserter og dermed har du juletapas. Det passer også utmerket på et koldtbord.
Du kan lage lutefisk av klippfisk også. Bare følg oppskriften og du vil garantert bli overrasket selv og minst gjestene dine.
Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Smalahove er faktisk ikke skumlere enn røykt og saltet lammekjøtt. Med kålrotstappe kan vi garantere at dette vil du like. Her er oppskriften.
Hjemmelagete medisterkaker er et must for svært mange, både i jula og resten av året. Medisterkaker er selvsagt tilbehør til juleribba, og er super som enkel førjulsmat.
Slik skal du steke skiver av kalkun med deilige urter som gir kjøttet mye mak. Du kan ikke mislykkes hvis du følger vår oppskrift.
Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.
Har du rester igjen etter pinnekjøttmiddagen, da har du mulighetene til å lage deilige juletapas. Følg denne enkle oppskriften.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.
Mange sverger til spekeskinke til forskjellig retter. Skal du lage tapas må du prøve med fenalår. Her får du oppskriften.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Lag en deilig julepostei som alle vil sette stor pris på. Her er oppskriften.
Slik lager du god gammeldags lammerull. Det tar deg ca. én time. Men du verden hva du får igjen. Ingen ting er så godt som det du lager selv.
Dette er kaken for de voksne. Den tar litt tid å lage, men det får du igjen for. Alle som får smake vil sikkert ha oppskriften. Da vet du hvor de kan finne den.
Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften. Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid.