Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Nå er det på tide å lage blåbærsyltetøy som du kan nyte helt til neste vår. Her får du oppskriften som gjør syltetøyet både meget godt og at det holder seg slik.
Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.
Du skal prøve å servere denne gode marmeladen til lagrede oster. Her er en med tomater og en tuch av ingefær.
Hvis du har rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasyltetøy med grapefrukt. Følg den veldig enkle oppskriften vi gir deg her.
Blander du jordbær og bringebær får du et fantastisk godt syltetøy. Følg oppskriften så får du smake selv.
Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.
Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.
Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva og også i kaker og i desserter.
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.
Stikkelsbær passer ypperlig til å lage syltetøy av. Alt du trenger er bærene, sukker og glass til å ha det i. Kjapt å lage.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.